IGSİAD Vizyon Kaybettirdi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ödüller, teşvikler doğru yere verilmediği zaman, o insanlar da ‘biz çok iş yaptık’ diyerek ileriye dönük vizyonlarını kaybederler” diyerek IGSİAD’ın o tartışmalı organizasyonunu eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2013 20:25
IGSİAD Vizyon Kaybettirdi

IGSİAD’ın düzenlediği Yılın İşadamları programında Yılın Girişicisi, Ekonomiye Değer Katanları ve Sanayici Kuruluşlarına ödüller dağıtılması kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu.

Başkan Günaydın’da dün düzenlenen bir programda o konuyu yeniden gündeme getirdi.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün BELMAŞ Bims Blok Fabrikası’nda yeni yatırımların tanıtımını yaparken satır aralarında çarpıcı açıklamalar yaptı.

ÖDÜL TEPKİSİ SÜRÜYOR
Günaydın, Isparta Girişimci Sanayi İşadamları Derneği’nin düzenlediği ve kamuoyunda çeşitli tartışmaları da beraberinde getiren “Yılın İşadamları” organizasyonunda verilen ödüllere tepki gösterdi.

VİZYON KAYBETTİRİR
Başkan Günaydın, yaptığı konuşmada “Plaket verdikleri zaman başka yerlere, yanlış yerlere veriyorlar ama biraz daha uygun yerler de teşvik ve bazı çalışmalar yapılması lazım” dedi.

Günaydın, “Her zaman bütün girişimcilerimiz doğru hareket ederek yola çıkarsa, bu başarı daha iyi olur. Ödüller, teşvikler doğru yere verilmediği zaman, o insanlar da ‘biz çok iş yaptık’ şekliyle ileriye dönük vizyonlarını kaybederler” ifadelerini kullandı.

Başkan Günaydın’ın bu ifadeleri IGSİAD söz konusu organizasyonda “vizyon kaybettirdi” yorumlarına neden oldu.

ZARAR VERİYORSUNUZ
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın konuşmasında “O arkadaşımıza zarar veriyorsunuz. Çünkü onun ileriye dönük vizyonu bence teşvik değil, vizyonunu durdurmaktadır” ifadelerine yer verdi.

ÖDÜL VERİLMESİNİ DE PEK İSTEMİYORUM
“Ben şahsen öyle pek ödül verilmesini falan da istemiyorum” diyen Beledidye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Dünyada Türkiye birinciliği alıyoruz; temizlikte, deponi alanında ama ödüller bir yerlerde takılı kalıyor ve bizlere verilmiyor. Verilmesin önemli değil. Biz Isparta’da vizyonu yükseltici çalışmalar yapalım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum