IGSİAD Yılın Başarılı ve Girişimci İşadamları Ödül Töreni

Kimler Ödül Aldı... Törende Neler Yaşandı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2015 18:21
IGSİAD Yılın Başarılı ve Girişimci İşadamları Ödül Töreni

IGSİAD tarafından düzenlenen Yılın Başarılı ve Girişimci İşadamları Ödül Töreni Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı Lütfi Elvan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Isparta Girişimci Sanayici İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen Yılın Başarılı ve Girişimci İşadamları Ödül Töreni Barida Hotel’s de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı Lütfi Elvan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Törende Yılın Girişimcisi, Yılın Sanayicisi, Yılın Başarılı İş Kadını, Yılın Başarılı İşadamı, Yılın Başarılı Hizmet Sektörü, Yılın Değer Katanı ve Yılın İhracatçısı ödülleri sahiplerini buldu.



YILIN GİRİŞİMCİSİ
Yılın Girişimcisi ödülünü Ziya Eroğlu Yumurtacılık, aldı. Ödülü Ziya Eroğlu IGSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu’nun elinden aldı.



YILIN SANAYİCİSİ
Yılın Sanayicisi ödülünü Genç Güçsan aldı. Genç Güçsan’ın ödülünü Mehmet Küçükköse IGSİAD Başkanı Alper Bayhan’dan aldı.



YILIN BAŞARILI İŞKADINI
Yılın Başarılı İşkadını ödülü Peray Tekstil’e gitti. Sevim Peray ödülünü ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den aldı.



YILIN BAŞARILI İŞADAMI
Yılın Başarılı İşadamı kategorisinde ödülü alan Pürlü Otomotiv oldu. Veli Pürlü’ye ödülünü AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç verdi.



YILIN HİZMET SEKTÖRÜ
Yılın en iyi hizmet sektörü kategorisinde ödülün sahibi Gramafon Sanat Kafe oldu. Gramafon Sanat Kafe’nin ödülünü Hasan Büyükçam ve Cem Erdal eski Vali ve MHP Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan’dan aldı.



YILIN DEĞER KATAN ŞİRKETİ
Yılın Değer Katan Şirketi dalında ise ödülün sahibi Eglantine oldu. Eglantin’in ödülünü Barış Gümüş ve Ahmet Doğaner Isparta Valisi Vahdettin Özkan’dan aldı.



YILIN İHRACATÇISI
Yılın İhracatçısı ödülünün sahibi ise Şahlanlar’a verildi. Şahlanlar’ın ödülünü Osman Şahlan Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı Lütfi Elvan’ın elinden aldı.



Ödül törenin sonunda Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı Lütfi Elvan’a IGSİAD Başkanı Alper Bayhan tarafından gül işlemeli Isparta Minyatür Halısı hediye edildi.



ÖDÜL TÖRENİNE DAMGA VURAN KONUŞMALAR... TEPKİLER... İMALAR... SİYASET GÜNDEMİ IGSİAD ÖDÜL TÖRENİNDE BELİRLENDİ... TÜM AYRINTILAR GÜN İÇİNDE SADECE VE SADECE AJANS32'DE

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.