IGSİAD’ın Organizasyonu Başarısız Mı Geçti ?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Isparta Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (IGSİAD) daveti üzerine geldiği Isparta’da sorun üzerine sorun dinledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2013 13:34
IGSİAD’ın Organizasyonu Başarısız Mı Geçti ?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı düzenlenen istişare toplantısında bir ara bunalan Bakan Yazıcı “Sanırım gülsuyunu hak ettim” diyerek nefes almaya çalıştı.

Toplantıda söz alan tüm konuşmacılar Isparta'nın yanlış teşvik bölgesinde yer almasından, elmaya verilmeyen ihracat teşvikine, yatırımlardan ticaret hacmine kadar birçok sorunu birebir Bakan Yazıcı’ya aktarma fırsatı buldular.

BAKAN’DAN YÜZEYSEL AÇIKLAMALAR
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı bu sorulara cevap verirken genelde yüzeysel açıklamalarda bulundu.

KATILIM BEKLENİLEN SEVİYEDE OLMADI
Öte yandan Bakan Yazıcı’nın da katıldığı istişare toplantısına beklenilen ilgi gösterilmedi. Salonun neredeyse 3’te 1’in ancak doldurulabilmesi dikkatlerden kaçmadı.

IGSİAD'ın bir dönem önceki başkanı ve yönetimi tarafından aylar öncesinde hazırlanan program, katılımın istenilen seviyede olmaması, tanıtım zaafı, organizasyonda yaşanan aksaklıklar ve eksiklikler yüzünden akıllara 'BAŞARIZI MI GEÇTİ?' geçti sorularının gelmesine sebep oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum