İkisi Çocuk 4 kişi Gözaltında!

Ispartada, son 20 günde 3 işyerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen ikisi çocuk 4 kişi bugün yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2013 11:33
İkisi Çocuk 4 kişi Gözaltında!

Isparta’da meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili 2 mahallede eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, ikisi çocuk 4 kişiyi gözaltına aldı.

Kentte son 20 günde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, bugün iki mahallede operasyon düzenledi.

Aldıkları istihbari bilgiler doğrultusunda Yedişehitler ve Hızırbey Mahallelerinde eş zamanlı baskınlar yapan polis, suça süreklenen M.Ç., M.M.V. ile F.Ö. ve H.Ç.’yi gözaltına aldı.3 işyerinden hırsızlık yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, 2 adet plazma TV ele geçirildiği öğrenildi.

Çalıntı olduğu tespit edilen plazmaları sahiplerine teslim eden emniyet güçleri, 4 zanlıyı emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.