İktidar Isparta’yı Cezalandırıyor

Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Divan Toplantısı dün parti binasında yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2012 11:28
İktidar Isparta’yı Cezalandırıyor

Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Divan Toplantısı dün parti binasında yapıldı. Toplantıya, SP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut ve saadet partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Akbulut, teşvik kapsamında 2. sırada yer alan Isparta’nın AK Parti Hükümeti tarafından cezalandırılmakta olduğunu söyledi. Akbulut, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu dönemde teşvik kapsamında 2. sırada yer alan Isparta, AKP hükümeti tarafından adeta cezalandırılmaktadır. Bu durum Ispartalı iş adamlarımızı zor durumda bırakıp dışarıdan yatırım yapılmasının da önünü kesmektedir. Isparta da bazı bölge müdürlüklerinin gönderilmesinin ardından bu teşvik yasası bizleri derinden üzmüştür. Dışarıdan gelen yatırımcıların komşu illerde faaliyet göstermeleri de Isparta'nın iş istihdamı noktasında ki kaybıdır. Isparta adeta üvey evlat muamelesi görmektedir. İş adamlarımızın çağrısına iktidar milletvekilleri gözlerini yummuş kulaklarını tıkamışlardır.

Bu vurdum duymazlıkları Isparta ekonomisine zarar vermektedir. Bu durumda diğer konularda olduğu gibi teşvik kapsamında da sınıfta kaldıklarını göstermektedir. 10 yıldır iktidar da olmalarına ve 1 dönemde Isparta belediyesini yönetmelerine rağmen lspartamıza kayda değer yatırım yapmadıkları gibi teşvik kapsamında da Isparta'nın önünü kesmektedirler. Her imkan ellerinde bulunan AKP Isparta milletvekilleri bu durumu Ispartalı hemşerilerimize izah etmek için hiçbir bahanenin arkasına sığınamazlar, Ispartalı hemşerilerimiz bu durumu göz ardı etmeyeceklerdir. Önümüzdeki yerel seçimlerde gerekeni yapacaklardır.

Saadet Partisi bu boşluğu dolduracak tek partidir. Belediyecilikte de Saadet Partisi’nin hizmetlerini Ispartalı halkımıza yaşatmak istiyoruz. Seçmenimizden Saadet Partimizi değerlendirmelerini ve oylarıyla desteklemelerini rica ederiz. “

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.