İktidara Koşmak İçin

Kongre heyecanı yaşayan MHP’de Genel Başkan Adayları il teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. MHP Genel Başkan Adaylarından Op. Dr. Mesut Türker, partisinin Isparta İl Teşkilatında partilerle buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2012 14:20
İktidara Koşmak İçin

4 Kasımda yapılacak olan ve 9 Genel Başkan Adayının yarıştığı kongre heyecanı MHP’de devam ediyor.

MHP Genel Başkan Adaylarından Op. Dr. Mesut Türker’de bugün partisinin Isparta İl teşkilatında ülküdaşları ile buluştu.

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, partisinin iktidara yürüdüğünü kaydederek, “Bu kutlu davada aday olan değerli arkadaşlarımızı kutluyoruz. Bu son derece önemli bir durumdur” dedi.
Genel Başkan adayı Op. Dr. Mesut Türker’de “Bu güzel ortamda yiğit insanlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” diye başladığı konuşmasında neden aday olduğunun ipuçlarını verdi.

Türker, “Ülkücülük insani değerleri ön planda olan bir harekettir. Ülkemiz en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Milli siyaset anlayışı olmayan bir iktidar bu ülkenin başında. İşte biz de bunun için varız” dedi.

AKP iktidarını ABD güdümünde olmakla suçlayan Türker, “Hiç kimse merak etmesin ki, Türk İslam aleminin istediği, beklediği hareket hasıl olacaktır. 5 Kasım’dan itibaren iktidara yürümeyeceğiz, koşacağız” dedi.

MHP’nin 4 Kasım tarihinde yapacağı kongrede 9 Genel Başkan Adayı yarışacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.