İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu'na Veda Programı Düzenlendi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu'na Veda Programı Düzenlendi

Yayınlanma:
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu'na Veda Programı Düzenlendi

2018 yılında Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanarak, Eğirdir’de eğitimin gelişmesi, yükselmesi için önemli işlere imza atan Ahmet Armutoğlu’na bugün Öğretmenevi yazlık bahçede, kahvaltılı bir veda töreni düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kararları doğrultusunda 9 ilçenin Milli Eğitim Müdürlerinin görev yerlerinde değişime gidildi. Bu çerçevede Ahmet Armutoğlu, Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen veda töreninde Ahmet Armutoğlu, “çocukları ve okulları sizlere emanet ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ahmet Armutoğlu için hazırlanan hediyeler, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik tarafından kendisine takdim edildi. Kaymakam Çelik hizmetlerinden dolayı Ahmet Armutoğlu’na teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.