İletişim Kulübünden TBMM’ye Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Kulübü yöneticilerinden Adil Durgun ve Fatih Akar ile Isparta İl Öğrenci Meclis Başkanı Bilal Sinan Başaran, TBMM’ye giderek siyasi parti önderlerini ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2013 10:06
İletişim Kulübünden TBMM’ye Ziyaret

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı kâtip üyesi Muhammet Bilal Macit, MHP Grup Başkan vekili Oktay Vural, CHP Grup Başkan vekili Muharrem İnce ile bir araya gelen heyet, milletvekillerine önümüzdeki aylarda düzenlemeyi planladıkları kariyer günleri ve panel hakkında bilgi verdi.

Meclisten sonra MHP, AKP ve BBP Genel Merkezlerine de ziyarette bulunan heyet, burada yapılan görüşmelerde SDÜ, iletişim kulübünün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.