İmar Talepleri Ankara Yolunda

Belediye Meclisi’nin reddettiği iki önemli imar değişikliği konusunda Vali ve Rektör çözümü Ankara’da arayacak. Meclis’te çözüm yolu tıkanınca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye sokulacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2012 12:53
İmar Talepleri Ankara Yolunda

Isparta Belediye Meclisi’nde otel yapılmasına karar verilen eski özel idare binasının emsal artışına ilişkin avam proje teklifinin ve de SDÜ’nün üniversite sahası içerisinde 80 bin metrekarelik alanda akademisyenler için konut projesine ilişkin imar teklifleri reddedildi.

Isparta’nın seçtiği meclis üyelerinin istemediği bu projeler için Özel İdare ve SDÜ için B planı devreye sokuyor. Kurumlar çözümü Ankara’da arayacak. Talepler Çevre Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek. Hatta SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu’nun, konut projesi teklifini Ankara’ya ilettiği öğrenildi. Özel İdare imkanlarıyla yıkım kararı verilen eski Özel İdare binası için de kurumun başındaki isim Vali Memduh Oğuz’un, talepleri Ankara’ya iletmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum