IMK Sorunları Tartıştı

Isparta Motorsporları Kulübü hafta sonu Basın cafede düzenlediği kaynaşma toplantısında motorsporları sevenleri ile fikir alış verişinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2013 17:52
IMK Sorunları Tartıştı

Isparta Motorsporları Kulüp Başkanı Hasan Kartal önderliğinde yapılın toplantıda, 2012 yılında Isparta’da yapılan etkinlikler ve yeni dönem için yapılan çalışmalar görüşüldü. Isparta’daki motorsporları etkinliklerini anlatan Kartal, ‘2012 yılını iyi veya kötü tamamladık bizim yapmamız gereken yeni sezonu en verimli şekilde geçirmek. 2012 yılında ilimizi temsilen yarışlara katılan bir çok sporcumuz oldu Ralli alanında Temsizcimiz Ufuk Güneştepe Türkiye 2.si oldu. Drag yarışlarında Koray Küçükgülbahar şampiyonlukları ilimize getirdi. Bunları sporcularımız kendi çabaları ile gerçekleştirdi. Önümüzdeki yıl Motorsporları Kulübü olarak daha organize çalışarak birçok derece ve şampiyonluğu ilimize getireceğiz.’ İfadelerini kullandı.

‘2013 YARIŞ YILI OLACAK’
IMK Başkanı Hasan Kartal, Geçtiğimiz yılsonunda kulübümüzün tescili için yaptığımız başvuru tamamlanmak üzere. Bu tescil işlemi gerçekleştikten sonra Isparta Motorsporları Kulübü, TOSFED’e bağlı olarak Slalom, drag ve ralli yarışları düzenleye bilecek. Buda bizim ve Isparta’lı motorsporu severleri için büyük bir adım olacak.’ Dedi.

‘EMNİYET İLE ORTA YOLU BULMAYA ÇALIŞIYORUZ’
Isparta Motorsporları Kulübü’nün düzenlediği toplantıda Isparta’da spor araçlara yapılan sıkı denetime değinin Kulüp Genel Sekreteri Fatih İşçi, ’Isparta’da son zamanlarda spor araçlar yoğun bir denetimden geçiyor. Biz emniyetin üst kademeleri ile orta yolu bulmaya çalışıyoruz. Onun için ortak çalışmalarımız oluyor. Emniyette görevli yetkililerimiz bu spora, bu hobiye vakit ayıran insanların emeklerini görmezden gelmeyecekler. Tabi bu görmezden gelme her şeye müsaade edecekleri anlamına gelmiyor. Bu sporla uğraşan Bu spor için çalışan arkadaşlarımız öncelikle egzoz seslerini çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde ayarlamalılar. Helezon ve film çekili camlar konusunda orta yolu bulmak için çalışıyoruz. Bizim amacımız emniyet yetkililerini ve bu sporla profesyonelce ilgilenen arkadaşlarımızı zor durumdan kurtarmak. Biz bu toplantıyı sizlerin görüşlerini almak ve emniyet yetkilileri ile fikir alış verişinde bulunmak için düzenledik.’ Diye konuştu.

‘EMNİYET EKİPLERİ BİZİ SERSERİ
OLARAK GÖRMEKTEN VAZGEÇSİN’
IMK’nın düzenlediği toplantıda konuşulanlardan en dikkat çekici noktalarından biri ise emniyet ekiplerinin spor araçlara karşı aldıkları tavırların değiştirilmesi oldu. IMK Genel Sekreteri Fatih İşçi, ’Isparta’da spor araçları kontrolden geçirilmesini anlıyoruz. Fakat kontrolden geçerken bazen bizim bu ülkenin vatandaşı olduğumuz unutuluyor. Emniyet ekipleri durdukları arabalardan ehliyet ruhsat istemek yerine, olmadık laflar söyleyerek bizlere hak ettiğimiz saygıyı göstermiyorlar. Biz motorsporları sevenleri olarak ‘SAYGI’ istiyoruz. Ama kurunun yanında yaşta yanıyor. Bu işe spor olarak bakanların canı yanıyor.’ İfadesini kullandı.

‘PİST İÇİN SADECE YER LAZIM’
Isparta Motorsporları Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Geçen yıl yaptığımız pist başvurusunda önemli gelişmeler yaşandı. Pistin yapılmasına yetkililerimizde sıcak bakıyor ama pistin yapılması için gerekli yer tahsisinde bazı sıkıntılar oldu. Onları ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Temennimiz 2013 yılında yer tashihinin yapılması ve pistin yapılarak motorsporu sevenlerin kullanımına sunulmasıdır. İfadesine yerverdi.

‘IMK ÜYESİ OLABİLİRSİNİZ!’
Isparta Motorsporları Kulübü üyesi olabilmenin birkaç belge ile gerçekleştirilebileceğini belirten Genel sekreter Fatih İşçi, Kulübümüze motorsporlarına gönül veren herkesin katılmasını beklediklerini belirtti. Katılmak isteyenlerin; 2 Adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Adres, telefon bilgileri ile 20Tl kart aidatını ödedikten sonra Isparta Motorsporları Kulübü üyelik kartlarına sahip olacaklarını belirtti.

Haber: Fatih Başköylü

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum