İndirim Festivali Başladı

İndirim Festivali Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2016 15:28
İndirim Festivali Başladı

IYAŞ VE IYAŞPARK Alışveriş Merkezleri Geleneksel İndirim Festivallerinin startını verdi. Iyaş Alışveriş Merkezi her yıl 14 Mart tarihinde kuruluş yıldönümünü yüzlerce üründe uyguladığı %50’ye varan indirim kampanyalarıyla Isparta ve tüm bölge halkı ile birlikte kutlamakta. 18. kuruluş yılının kutlanacağı bu geleneksel kampanya doğrultusunda Iyaş bu yıl da eşsiz indirimlerle bölge halkını karşılamaya hazırlanıyor.Her yıl Mart ayının ikinci haftası başlayan dev indirimde birbirinden farklı ürünler yerini alacak. 1000 metrekarelik bir alana indirim çadırı kuran IYAŞ Alışveriş Merkezi indirim günleri 11 Mart’ta başlıyor.Gıdadan temizliğe, kozmetikten tekstile, beyaz eşyadan zücaciyeye 100’lerce ürünlerde %50 ye varan büyük indirimler sizleri bekliyor.

Iyaş Alışveriş Merkezinin indirim kampanyasına paralel olarak Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde de her yıl olduğu gibi indirim festivalihazırlıkları tamamlandı. Iyaşpark AVM Zemin kattaki etkinlik alanında oluşturulacak olan özel indirim alanında gerçekleşecek indirim festivalinde başta Boyner,Penti,Bambi, Süvari Giyim, Kom, Kiğılı, Toyzz Shop, Defactoolmak üzere daha onlarca markanın A’dan Z’ye sizler için hazırlanmış indirimli ürünleri satışa sunuluyor.11-20Mart tarihleri arasında geçerli olacak olan indirim festivalinde Isparta ve bölge halkı hem market ihtiyacında, hem de tekstil ve diğer ihtiyaçlarında süper indirimlerle evlerini ve işyerlerini dolduracak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.