İnşaat Mühendisleri 4 Mayıs'ta Seçime Gidiyor

İnşaat Mühendisleri 4 Mayıs'ta Seçime Gidiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2018 16:09
İnşaat Mühendisleri 4 Mayıs'ta Seçime Gidiyor

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilciliği 4 Mayıs'ta seçime gidiyor. Seçimlerde yönetime talip olduklarını açıklayan Nuri Birkan Dikmen, Sümeyra Demirel Ömen, Cenk Öcal, Buket Akyol Kılıç ve Atilla Özdemir bir açıklama yaparak neden aday olduklarını anlattılar.

Yapılan açıklamada; "İnşaat Mühendisleri Odası’nın öncelikli görevleri; inşaat mühendislerinin ortak gereksinimlerini karşılamak, mühendislik çalışmalarını kolaylaştırmak, İnşaat Mühendisliğinin genel çıkarlara uygun olarak gelişimini sağlamak, üyelerimizin birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni oluşturmak, mühendislik disiplinini, meslek onuru ve saygınlığını korumak, inşaat mühendisleri arasında dayanışmayı sağlayarak hak ve yetkilerini savunmak amacı ve ilkeleriyle çalışmaktır.

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilciliği mevcut yönetimi olarak bizler, bu amaç ve ilkeleri benimseyerek, tüm üyelerimize eşit mesafede mesleki etik kurallara bağlı siyasetten uzak bir politika izledik. Bugüne kadar mesleğimizin gelişimine ve meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm arayışı noktasında birçok görevler üstlendik ve bu görevleri sonuçlandırmaya çalıştık.

04 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak olan İnşaat Mühendisleri Odası Isparta İl Temsilciliği seçimlerinde yenilenen ve daha dinamik hale gelen yönetim kadromuzla öncelikli olarak;

· Şantiye şefliği yapan, şantiyelerde saha mühendisi olarak çalışan, yapı denetim firmalarında çalışan meslektaşlarımızın özlük haklarının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi
· Resmi kurumlarda çalışan meslektaşlarımızın haklarının korunması
· Mesleki eğitim ve seminerlerin arttırılması
· İş arayan ve işveren meslektaşlarımız için insan kaynakları havuzu oluşturulması
· Projecilik yapan meslektaşlarımızın ekonomik şartlarının iyileştirilmesi
konularında etkin ve kararlı çalışarak, kesin çözümler üretmek adına İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI ISPARTA İL TEMSİLCİLİĞİ YÖNETİMİ’NE aşağıda isimleri yazılı olan 5 kişilik asil yönetim kurulu listesi ile aday olduğumuzu beyan ederiz" dediler.


1. NURİ BİRKAN DİKMEN – NURASEL MÜHENDİSLİK İNŞAAT LTD. ŞTİ.
2. SÜMEYRA DEMİREL ÖZMEN – BAŞARAN KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜH.-MİM. LTD. ŞTİ.
3. CENK ÖCAL – DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SDÜ
4. BUKET AKYOL KILIÇ – AKYOLLAR MİM. MÜH. LTD. ŞTİ.
5. ATİLLA ÖZDEMİR – ÖZDEMİR MÜHENDİSLİK YAZILIM LTD. ŞTİ. StatiCAD PROGRAM GELİŞTİRİCİSİ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.