İntihar mı Cinayet mi?

Hatay’dan Isparta’ya gelerek misafir edilen Depremzede Nazlı Karakoyun, tekrar döndüğü memleketinde balkondan düşerek hayatını kaybetti. Eşi ise cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Yayınlanma:
İntihar mı Cinayet mi?

Kahramanmaraş merkezli olan ve 11 ili etkileyen deprem sonrası Hatay’dan Isparta’ya gelerek misafir edilen Nazlı Karakoyun, tekrar döndüğü memleketinde balkondan düşerek hayatını kaybetti. Eşi ise cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

Isparta Barosu ise, olayla ilgili açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; “6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen büyük deprem felaketinden etkilenerek Hatay’dan ilimize gelen ve şehrimizde yardımsever vatandaşların dayanışma gösterdiği N.K’nın Hatay’a döndükten sonra 08.09.2023 tarihinde evli olduğu erkek tarafından katledildiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Olayı öğrendiğimiz andan itibaren Hatay Barosu Kadın Hakları Merkezi ile gerekli görüşmeleri sağlamış bulunmaktayız. Bu süreçte adaletin sağlanması ve failin en ağır şekilde cezalandırılması için bütün barolarımız birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.