İpekçi’den Esnaf Ziyaretleri

Ak Parti’den Sav Kasabası Belediye Başkan Aday Adayı olan Eczacı Şakir İpekçi, Kasaba sınırları içinde bulunan fabrikaları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2013 10:44
İpekçi’den Esnaf Ziyaretleri

Sav Kasabası’nın tanınmış simalarından Eczacı Şakir İpekçi Ak Parti’ye başvurarak resmen Kasabasından Belediye Başkan Aday Adayı olmasının ardından ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. İpekçi bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde Sav Kasabası sınırları içinde bulunan ve çeşitli sektörlerde ticari faaliyetlerini sürdüren fabrikaları ziyaret ederek fabrika sahipleriyle görüşmeler yaptı.

IŞIK; “KASABAMIZIN GELİŞMESİ
İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIM”
İlk ziyaretini aynı zamanda Savlı olan Işık Ticaret’e yapan İpekçi burada Işık Ticaret’in Sahibi Mehmet Ali Işık tarafından karşılandı. Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İşadamı Mehmet Ali Işık; “Öncelikle hoş geldiniz dileklerimi sunuyorum. Ziyaretiniz bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Kasabamız merkeze en yakın kasaba olarak son derece mütevazi bir konuma sahibiz. Bu durumun değerini bilmeliyiz. Dolayısıyla, Kasabamızı bulunduğu konuma layık bir hale getirmek için çalışılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda çeşitli projeler üretilerek ortaya konulabilir. Kasabamızın gelişmesi ve güzelleşmesi için, eğer Şakir bey bu göreve seçilirse kendisine elimizden gelen yardımı yapmaya hazırım” dedi.

İPEKÇİ; “ÖNCE SORUNLARI TESPİT EDİP,
ARDINDAN ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ”
Ak Parti Sav Kasabası Belediye Başkan Aday Adayı Şakir İpekçi de ziyarette yaptığı konuşmada; “Evet, söylediklerinize katılıyorum. Kasabamız son derece güzel ve mütevazi bir yerleşim merkezi. Kasabamızı inşallah bundan sonra daha da ileriye taşımak için göreve talibim. Kasabamızın sorunlarını tespit ediyorum. Zaten bir çoğunu biliyorum ancak, daha bilmediğim sorunların da olduğunu düşünüyorum ve sizleri ziyaret ederek bu sorunların neler olduğunu tespit etmiş oluyorum.

“BEN DEĞİL BİZ MANTIĞI İLE HAREKET EDECEĞİM”
Eğer Allah nasip eder Sav Belediye Başkanlığı görevine seçilirsem, hiçbir zaman ‘ben yaptım’ mantığı ile hareket etmeyeceğim. Her zaman ‘Biz’ mantığı ile hareket edeceğim. Yapacağım iş ve projelerle halkımızın görüş ve önerilerini alacağım. Onlara danışacağım” dedi.

ÖZKAN; “SAV KASABASINA İSTİHDAM SAĞLIYORUM”
Daha sonra Kasabanın alt tarafında Antalya yolu üzerinde bulunan Kurpaş Kuruyemiş Fabrikasını ziyaret eden Şakir İpekçi, burada da Fabrika Sahibi Salih Özkan tarafından karşılandı. Özkan da ziyarette yaptığı konuşmada; “Ben şehrin herhangi bir yerine de fabrikamı kurabilirdim. Ancak, buraya geldim ve fabrikamı Sav Kasabasına kurdum. Burada hem kasaba halkına istihdam sağlıyorum hem ticari faaliyetimi sürdürüyorum. Buraya önümüzdeki zaman sürecinde bir Showrom açmak istiyorum. Bu konuda sizlerin desteğini bekliyorum” dedi. Ak Parti Sav Kasabası Belediye Başkan Aday Adayı olan Şakir İpekçi de ziyarette yaptığı konuşmada; “Kasabamıza yararlı olan herkese yardımcı olmaya hazırım. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Yeterki kazanan kasabamız olsun” dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı Şakir İpekçi, daha sonra Antalya yolu üzerinde bulunan ve zücaciye üzerine ticari faaliyetini sürdüren Yapaş Fabrikasına gitti. Burada da Fabrika Sahibi Yaşar Çakalak tarafından karşılanan Şakir İpekçi, daha sonra Savlu olan Bayram Oto Elektrik Tamirhanesine geçerek burada Tamirhane Sahibi İsmail Bayram ile görüşmeler yaptı. İpekçi, bundan sonra da bu tür ziyaretlerine devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum