İrfan Özkutlu’dan, Rektör Çatal’a Ziyaret

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan İrfan Özkutlu, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
İrfan Özkutlu’dan, Rektör Çatal’a Ziyaret

Her platformda ‘Isparta Sevdası’ ile yola çıktığını ifade eden ve aday adaylığı kamuoyunda büyük ses getiren R. İrfan Özkutlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Son olarak Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’ı ziyaret eden Özkutlu, ISUBÜ’nün Isparta için büyük bir şans olduğunu ifade etti. Ziyaretinde Rektör Çatal’a Isparta ve öğrenciler için gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Rektör Çatal’da, AK Parti Belediye Başkan aday adayı Özkutlu’ya başarılı dileklerini ifade etti.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan İrfan Özkutlu: ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla 2018 yılında ilimize kazandırılan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal beyi makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundum. Sayın Rektörümüz ile uygulamalı eğitim ve Ispartamız üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdim. Sayın Rektör nezdinde bütün akademik personele ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.