İş Kur ve MÜSİAD’tan Turizm Hamlesi

Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Isparta MÜSİAD işbirliği ile Isparta yerel turizmini geliştirmek ve kadınların iş hayatına katılımını sağlamak amacıyla “Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Elemanı” mesleğinde meslek edindirme kursu başlatıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2017 09:59
İş Kur ve MÜSİAD’tan Turizm Hamlesi

Çoğu Isparta’nın Kuyucak köyü, Uluborlu, Gönen, Güneykent kasabasından gelen 20 kadın kursiyer Isparta MÜSİAD binasında eğitim alıyor.
Isparta İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Mustafa Höke, MÜSİAD yetkilileri ile beraber kursu ziyaret ederek kursiyerle görüştü.

Kursiyerlere Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanının, Turizm sektörünün gelişmesine bağlı olarak çalışma alanları oldukça geniş olduğunu, kursu tamamlayanların otel, tatil köyü, sosyal tesis gibi konaklama ve dinlenme tesislerinde, misafirhanelerde, seyahat acentelerinde çalışabileceklerini, kurs sonrası istihdam sağlanması ve vatandaşlardan talep olması halinde turizm sektörüne yönelik kurslara devam edebileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.