İş-Kur Yaz Dönemi Kursları Devam Ediyor

İşkur, yaz döneminde de kurslar açmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2011 10:54
İş-Kur Yaz Dönemi Kursları Devam Ediyor

İşkur Müdürü Hüseyin Ergin, ardından da kaynakçılık kursu açacaklarını haber verdi. Ergin, “Çalışmak isteyen, işim yok diyen herkesi bu kurslara davet ediyoruz. Biz Isparta’da artık işsizliğin en asgari düzeye indirilmesi için gayret sarfediyoruz” dedi.

İşkur Müdürü Ergin, mobilya ve kaynakçılık sektöründe çalışmak isteyenlerin son ana kadar başvurularını alacaklarını hatırlattı.

KURSA KATILMAYANLARIN İŞSİZLİK MAAŞLARI KESİLECEK

Bu kurslara katılmak isteyen ve istihdam edilecekler arasında, özellikle işsizlik maaşı alanlara öncelik tanınacak. İşkur Müdürü Ergin, “Halen işsizlik maaşı alanlara öncelik vereceğiz. Bu kursa ve diğer kurslara katılmaları için gerekli çağrılarımızı yaptık. Gelmedikleri takdirde işsizlik maaşları kesilecek. Bizim amacımız zaten işsiz olduğu için destek alanlara iş vermek. Ama bunun dışında da gelenler olursa elbette onlar da kursa katılabilecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.