İş-Kur'dan Bayanlara İş Garantili Kurs

İş-Kur İl Müdürlüğünce İş Garantili İşgücü Yetiştirme Kursları Düzenlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2011 17:47
İş-Kur'dan Bayanlara İş Garantili Kurs

İş-Kur İl Müdürlüğünce İş Garantili İşgücü Yetiştirme Kursları düzenlenecek ve bu kapsamda kurslara 50 bayan kursiyer alınacak.

Kursa katılmak isteyen kursiyerlerin son başvuru tarihine kadar Isparta İşkur İl Müdürlüğüne gelerek veya www.umem.org.tr, www.iskur.gov.tr internet adreslerinden aşağıda numarası belirtilen kurs için başvuru yapmaları gerektiği bildirildi.

Kurs Adı

Özel

Şartlar

Eğitim Durumu

Kursiyer Sayısı

Son Başvuru Tarihi

Mülakat Tarihi

Mermer Fayans ve Mozayik İşçiliği

Bayan

En az İlkokul - Enfazla Lise mezunu olmak

50

27.7.2011 Saat : 17:00

28.07.2011


KURSLARA KATILMAK İSTEYENLER İÇİN GENEL ŞARTLAR

- İş-Kur'a kayıtlı işsiz olmak

- 15 yaşını tamamlamış olmak

- Kurumca düzenlenen kurslara aynı meslekte daha önce veya farklı meslekte ise son yirmi dört ay içinde katılmamış olmak, şartları aranır.

- İstihdam garantili, alınan mesleki eğitimin devamı veya tamamlayıcısı niteliğinde ya da aynı mesleği geliştirmeye yönelik üst düzeyde bir kurs programı olması koşuluyla, işgücü yetiştirme kurslarından üç defa yararlanılabilir. Bu durumda ikinci katılımda kursiyerin zorunlu giderlerinin yarısı ödenir. Üçüncü katılımda ise ödeme yapılmaz ve iki kurs arasında en az üç aylık süre bulunur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum