İş Sahibi Olabilmek İçin Ter Dökecekler

İş Sahibi Olabilmek İçin Ter Dökecekler

Yayınlanma:
İş Sahibi Olabilmek İçin Ter Dökecekler

İşkur tarafından müracaatların alındığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünde 8 ay çalıştırılacak olan 234 kişi için yarın mülakat yapılacak 

Söz konusu müracaatların ve alımların Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında yapılmakta olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker,  Isparta’daki okullarda istihdam edilecek 234 kişilik kontenjan için mülakat aşamasına gelindiğini bildirdi. 

İl Müdürü çöker, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ kapsamında bu yıl Isparta’daki okullara 234 kişilik kontenjan verilmiş ve bu konuda başvurular 18 – 22 Eylül 2017 tarihlerinde İşkur İl Müdürlüğümüze yapılmıştı. Bu konuda yapılan 3 bin 486 başvuru ile ilgili gerekli inceleme ve araştırmaların ardından şimdi sıra mülakata geldi. Başvuranlar arasından müdürlüğümüz bünyesinde çalışacak olan bu 234 kişinin belirleneceğimiz mülakat 13 Ekim 2017 Cuma günü saat 10.00’da Gülkent Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilecektir” dedi. 

ALINACAK 234 KİŞİNİN GÖREV 

YAPACAĞI İL VE İLÇELER 

Isparta Merkez: 115 

Isparta merkez köyleri: Aliköy 1, Çukurköyü 1, Deregümü 1, Direkli 1, Gelincik 1, Kuleönü Kasabası 1, Sav Kasabası 1, Yakaören 1, Yazısöğüt 1. 

İlçeler: Aksu 2, Atabey 7, Eğirdir 13, Gelendost 13, Gönen 8, Keçiborlu 8, Senirkent 7, Sütçüler 11, Ş. Karaağaç 15, Uluborlu 6, Yalvaç 18, Y. Bademli 2.  

234 KİŞİ OKULLARA DAĞITILACAK 

Alınacak 234 kişi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda istihdam edilecek. İşçilerin bir kısmı merkezde istihdam edilirken, bir kısmı da ilçelerde istihdam edilecek. Hangi okulda kaç kişinin istihdam edileceği konusunu ise Milli Eğitim Müdürlüğü düzenleyecek. Bu kişiler 8 ay boyunca okullarda temizlik işlerinde görev yapacaklar ve maaşları da asgari ücret üzerinden İşkur İl Müdürlüğü tarafından ödenecek. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.