İsa Yalçın'dan Şok Eden Çıkış!

Yalvaç MHP İlçe Kongresinde konuşan İl Başkanı Yalçın, Belediye Operasyonu için kullandığı cümleler şok etkisi yarattı. İşte o kısa konuşma!

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2012 13:29
İsa Yalçın'dan Şok Eden Çıkış!

Yalvaç MHP İlçe kongresi için Yalvaç'a giden İl Başkanı İsa Yalçın'ın kongrede yaptığı konuşma herkesi şok etti. Belediye'ye yapılan operasyon hakkında konuşan İsa Yalçın operasyon öncesi yapılan şikayetleri kast eder bir konuşma yaptı.

Yalçın: ' Bizi şikayet edenler arasında MHP kadrolarından seçilmiş insanlar var' dedi. İsa Yalçın'ın kimi hedef gösterdiğine ilişkin açıklama yapmazken 'Teşkilatlar bu arkadaşlara gerekeni yapacaktır. Yani bu arkadaşlar seçildikleri partinin il başkanını örgüt üyesi olmakla suçluyorlar. Bu isimleri zamanı gelince açıklayacağım" dedi. 

Hatırlanacağı üzere İl Başkanı İsa Yalçın, belediyeye yapılan operasyonda önce göz altına alınmış ve akabinde tutuklanmıştı. İddianamenin kabulü ile başlayan dava sürecinde de Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum