ISBAŞ Kavşağı’na Sinyalizasyon

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Zabıtası tarafından kavşaklardaki sinyalizasyon çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2013 16:57
ISBAŞ Kavşağı’na Sinyalizasyon

Son olarak ISBAŞ kavşağına sinyalizasyon sistemi kurularak devreye girdi. Daha önce şehir merkezinde bulunan kavşaklarda sinyalizasyonda yenileme çalışmaları yaparak LED’li sisteme geçilirken, bu sistemin Zabıta Müdürlüğü’nde kurulan Komuta Kontrol Merkezi’nden anında takibi sağlanmıştı.

Mevcut Kavşakları yenileyen Isparta Belediyesi, belirlemiş olduğu bazı kavşaklara da sinyalizasyon kurulumunu gerçekleştiriyor. Bunlardan birisi de ISBAŞ kavşağı oldu. Kavşakta sinyalizasyon sistemi kurulurken, ayrıca trafik lambalarının renklerinde direklerde de LED’li olarak aydınlatma verildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehirdeki altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarının devam ettiğini ve buna paralel olarak da kavşaklardaki sinyalizasyon kurulumlarının devam ettiğini söyledi.

Batıkent yolunda trafik akışının hızlandığını kaydeden Başkan Günaydın, sinyalizasyon çalışmalarının kendi imkân ve personel ile birlikte yapıldığını söyledi. Normal maliyetin 45 bin lira olduğunu ancak bu çalışmanın kendi imkânlarıyla ve personelle yapılmasıyla maliyetin 18 bin liraya düştüğünü aktaran Günaydın, kavşaklarda herhangi bir arızanın da kurulan Komuta Kontrol Merkezi’nden anında takip edildiğini ve zaman kaybının da önüne geçildiğini hatırlattı.

Başkan Günaydın, “Kavşaklarımızı sembolik rakamlara mal ediyoruz. Bunları yaparken iş kaybı da yaşamıyoruz. Verim yükseltisi içerisinde çalışıyoruz. Bu çalışmaları gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğümüze ve tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bu kavşağımızda halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum