ISBİAD’dan Bilgilendirme Toplantısı

Isparta Birleşik İşadamları Derneği üyelerine Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2014 16:44
ISBİAD’dan Bilgilendirme Toplantısı

Isparta Birleşik İş Adamları Derneği üyelerine yönelik TÜRKKEP (Kayıtlı Elektronik Posta Hizmetleri) ile ilgili seminer verdi. TÜRKKEP Antalya yetkilisi Ülkernet şirketi yetkilileri tarafından verilen seminerde TÜRKKEP’in yapısı, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) hizmetleri, TÜRKKEP hizmetlerinin kullanım alanları gibi konular ele alındı.

Isparta Birleşik İş Adamları Derneği (ISBİAD) Başkanı Ünal Softaoğlu dernek olarak üyelerinin ticari hayatlarını ilerletmek, birlikte iş yapma olanaklarını artırmak için düzenli olarak bir araya getirdiklerine dikkat çekerek “bunların yanı sıra üyelerimizin gelişen teknoloji ile birlikte yenilenen iş hayatının getirdiği kolaylıklardan faydalanmasını istiyoruz. bu doğrultuda bugün de Kayıtlı Elektronik Posta hizmeti ile iş hayatına gelen yenilikleri Isparta’daki iş dünyası ile tanıştırmayı hedefledik. Bu tür faaliyetlerimize önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.