İşçi Partisi Silivri Yolcusu

Genel Başkanı ve bir çok parti yöneticisi Ergenekon Davası kapsamında tutuklu bulunan İşçi Partisi, 8 Nisan’da görülecek duruşma için Silivri yolcusu. Isparta’dan da CHP ve İşçi Partisi başta olmak üzere çok sayıda kitle örgütü ve sendika da Silivri’ye gi

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2013 15:11
İşçi Partisi Silivri Yolcusu

İşçi Partisi İl Başkanı Umut Alparslan, “Milletin öncülerinin 6 yıldır tutsak edildikleri Silivri zindanının önünde tarihi bir gün yaşanacak. Türk milleti, tertipçilerin mütalaasına karşı kendi hükmünü açıklayacak! Orada bir milletin, makus talihini yenmekteki azim ve kararının destanı yazılacak. O destanda yalnızca birlik, barış ve bayram olacak!” dedi.

8 Nisan’da Silivri’ye gitmek için otobüsler kaldıracaklarını ifade eden Alparslan, “8 Nisan’da Isparta’dan da yüzlerce yurttaşımızla Silivri’ye gideceğiz. Sadece İşçi Partisi değil, bir çok kitle örgütü, sendika, siyasi parti de o gün Silivri’de olacak” diye konuştu.

Türk Milleti’nin Ergenekon’dan çıkış kararlılığında olduğunu ileri süren Alparslan, “Türk Milleti, Ergenekon’dan çıkma azim ve kararındadır. Ergenekon, bir milletin, sıkıştırıldığı demir dağların arasından aydınlığa çıkışıdır. Ergenekon’dan çıkış, bağımsız, özgür ve başı dik yaşamaktır! Ergenekon’dan çıkış, birliktir, millet olmaktır! Ergenekon’dan çıkış, bayramdır!
Ergenekon’dan çıkış, tutsak edilen milletin kurtuluş bayramıdır!” dedi.

İşçi Partisi İl Başkanı Umut Alparslan, “8 Nisan’da Silivri’de olmak, en meşru, en hukuki, en yasal haktır! 8 Nisan’da Silivri’de olmak, vatanseverliğin mihenk taşıdır! Yurttaşlarımızı, gönül rahatlığıyla 8 Nisan’da Silivri’de olmaya çağırıyoruz! Bu çağrı, Ergenekon’da çıkış çağrısıdır!

Bu çağrı, Mustafa Kemal’in çağrısıdır! Gelin, çalsın davullar, çekilsin halaylar! 8 Nisan’ı, Ergenekon’dan çıkış bayramı yapalım! Türkiye’mize baharı getirelim!” şeklinde konuştu.

Alparslan, 7 Nisan Pazar günü saat 18:30’da Büyük Isparta Oteli yanından otobüslerin hareket edeceğini kaydederek, tüm yurttaşları 8 Nisan’da Silivri’ye davet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.