İşi Şansa Bırakmayın!

İşi Şansa Bırakmayın!

Yayınlanma:
İşi Şansa Bırakmayın!

LYS’de tercih işlemleri bugünden itibaren başlayacak ve 26 Temmuz’a kadar devam edecek. Uzmanlar, adayların tercih işlemlerini çok dikkatli yapmaları çağrısında bulunuyorlar.  2017 - LYS üniversite tercihleri başlıyor.

18 Temmuz'da başlayacak olan üniversite tercihleri 26 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Adaylar tercih işlemlerini ÖSYM AİS üzerinden gerçekleştirecekler. ÖSYM'nin son açıklamasına göre LYS ek yerleştirme puanları da yeniden hesaplandı.

TERCİHLERDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR
Adayların tercih yaparken özellikle dikkat etmeleri gereken bazı konular da bulunuyor. Adayların, tercih ettikleri programların karşısında belirtilen ''bakınız'' uyarısında gösterilen ve o programa giriş için aranan koşulları taşıyıp taşımadıklarını kontrol etmeleri gerekiyor. Adaylar ayrıca, tercih ettikleri programların kodlarını doğru yazmaları konusunda da uyarılıyor.  Engelli adaylara da ''engelleri yüzünden başarılı olamayacakları yükseköğretim programlarını tercih etmemeleri'' uyarısı yapılıyor.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.