Isiad 3’ncü İstişare Toplantısını Yaptı

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği, geleneksel hale getirdiği istişare toplantılarının 3’üncüsünü gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2012 12:54
Isiad 3’ncü İstişare Toplantısını Yaptı

Program da Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Türker Göksel tarafından, ISİAD üyelerine ‘İş Yaşamında Etkin Yönetim ve Liderlik’ konulu bir seminer verdi.

Seniden ardından geçilen istişare toplantısında ISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Pınarcı dernek faaliyetleri hakkında bilgi cerdi. Pınarcı, iki yıl gibi kısa bir zaman diliminde çok sayıda etkinlik, seminer, gezi, kurs ve projeye imza attıklarını, bu çalışmaları dernek üyelerinden ve ISİAD dostlarından aldıkları destekle yaptıklarını söyledi. Bundan sonra da üyelerle birlikte hem Isparta hem de ülke için önemli işler yapmak istediklerini söyleyen Pınarcı, verdikleri destekten ve 3. İstişare Toplantısına katılımlarından dolayı üyelere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından söz alan dernek üyeleri ISİAD gibi bir derneğin mensubu olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Dernek üyeleri ISİAD’ın bu tip programları sayesinde iş dünyasının stresini atıp eş ve çocuklarıyla zaman geçirme fırsatı yakaladıklarını belirttiler. Ayrıca Isparta havaalanının tekrar uçak seferlerine başlaması için ISİAD öncülüğünde çalışma yapılmasını isteyen dernek üyeleri bu konuda iş adamları olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söylediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.