ISİAD-TKDK İşbirliği

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği (ISİAD) Ispartalı iş adamlarına ve yatırımcılarına desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 18:22
ISİAD-TKDK İşbirliği

Dernek başkanı Özcan Pınarcı başkanlığında yapılan programda Tarım Kredi ve Destekleme Kooperatifi (TKDK)’nın İl Koordinatörü Gıda Mühendisi Ali Toker’i misafir eden Isparta İş Adamları Derneği desteklemeler hakkında bilgi aldı.

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Özcan Pınarcı program öncesi yaptığı konuşmada ISİAD olarak Isparta’nın her türlü alanda kalkındırmak için çalıştıklarını ve bu konuda ki gayretle çalışan üyelerine teşekkür ederek dernek üyelerini desteklerden yararlanmaya davet etti.

TKDK İl Koordinatörü Toker ise desteklenecek konular hakkında dernek üyelerine bilgiler verdi. Isparta ve Isparta halkının bu destek ve teşviklerden olabildiğince yararlanabilmeleri için destek çeşidini bol tuttuklarını dile getirdi. ISİAD üyelerine ‘’ aklınızda veya yapmak istediğiniz bir proje varsa eğer TKDK olarak size en uygun destek türüne göre yönlendirebiliriz. Desteklerinin tarımsal konularda oldukça geniş, et, süt ve pazarlama faaliyetlerinde destek ve teşviklerimizi geniş tuttuk.

Ayrıca bize gelen halkımızı geri çevirmemek için bunlarla da kalmayıp meyve ve sebzelerin işlenmesi ve pazarlanması yerel ürünlerin ve mikro işletmelerin geliştirilmesi, kırsal turizm ve kültür balıkçılığının geliştirilmesi ve çiftlik faaliyetlerinin genişletilmesi gibi birçok alanda desteğimiz var. ‘’ diyen TKDK il koordinatörü Toker; Isparta halkı için ne gerekiyorsa yaptık ve eminim ki siz ISİAD olarak birlikte daha güzel projelere imza atacaklarını belirtti.

TKDK tarafından destek verildiğini ve bu desteğin Isparta halkı için önemli olduğunu vurguladı. Yapılan programda İSİAD üyeleri ve destekleme teşvik programı soru cevap şeklinde geçerek Isparta halkı için daha güzel neler yapılabileceği konusunda sonuca bağlandı. Aynı zaman da ISİAD üyelerini TKDK ile işbirliğine davet eden Toker kırsal kalkınma ve desteklerden yararlanmak isteyen herkese eğirdir yolu üzerinde bulunan koordinatörlük binasında her türlü danışmanlık hizmeti de verebileceklerini sözlerine ekledi.

Son olarak konuşan ISİAD Başkanı Pınarcı, ‘’Şu an için 210 üye ile faaliyet gösteren ISİAD’ın Isparta Ticaret ve Sanayisinin gelişmesinde üyelerinin sinerjisi ve profesyonellerinin desteğini alarak 2014’te daha güzel projeler geliştirileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.