IŞİD Terörünün Hedefindeki Soydaşlarımıza Yardım

Isparta Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Irak'ta yaşanan iç karışıklıklar nedeniyle bölgeden ayrılmak zorunda kalan Türkmen soydaşlarımız için Acil bir yardım kampanyası başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2014 17:00
IŞİD Terörünün Hedefindeki Soydaşlarımıza Yardım

Isparta Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle;


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından alman bilgiye göre, Irak'ta yaşanan iç karışıklıklar nedeniyle yaşadıkları bölgelerden ayrılmak zorunda kalan Türkmen soydaşlarımız için acil olarak çeşitli gıda ve tem izlik malzemelerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapsamda, ilimizde ikam et eden vatandaşların, kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının katılacağı bir insani yardım kampanyasının İL AFAD Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılması kararı alınmıştır. Konu ile ilgili olarak vatandaşlarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarının ve sivil toplum kuruluşlarının yardımları beklenmektedir. Vatandaşlarımız tarafından doğrudan yapılacak yardımlar ile kamu kurum ve kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından toplanacak yardımlar, İl AFAD Müdürlüğü'nün Merkez Binası (Eğirdir Yolu Üzeri - Migros Yanı) ve Özkanlar Kavşağında bulunan koordinasyon bürosuna teslim edilebilecektir. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün 0 246 224 20 42 - 43 nolu telefonlarından yetkililere ulaşabilirsiniz. Acil olarak talep edilen gıda ve tem izlik maddelerinin listesi aşağıda sunulmuştur.

AİLE HİJYEN PAKETİ
1. Hijyenik ped Büyük boy/ bir pakette 10 adet 2
2. Hijyenik pamuk 100 gr 2
3. Saç şampuanı 400 ml - şişe 1
4. Banyo sabunu 4’lü paket (200 gr X 4) 1
5. Diş fırçası Orta sertlikte kıl, yetişkin boy 5
6. Diş macunu En az 100 ml 1
7. Islak mendil Bir pakette en az 90 adet 2
8. Vazelin En az 50 mİ 1
9. Yara bandı Bir pakette 10 adet 1
10. Saç tarağı Dayanıklı plastik tarak (orta boy) 1

GIDA PAKETİ

1. Makarna 3 kg
2. Zeytin 4 kg
3. Tahin Helvası 3 kg
4. Pirinç 2 kg
5. Un 10 kg
6. Toz Şeker 2 kg
7. Yağ 2 kg
8. Konserve 4 kutu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum