Işıklı Su Dansı Büyüledi

Eğirdir Kaymakamlığı’nın hazırladığı proje, BAKA’nın destekleri ve Eğirdir Belediyesi’nin katkılarıyla Eğirdir Liman içerisinde kurulan ışıklı su dansı tesisinin denemesi yapıldı.

Yayınlanma:
Işıklı Su Dansı Büyüledi

Kaymakam. Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve çok sayıda vatandaş ışıklı su gösterilerinin ilk denemelerini birlikte takipettiler. Müzikle birlikte hareket eden ışıklı su dansını gören ve heyecanla seyreden vatandaşlar, hayranlıklarını gizleyemedi.

Kaymakam Dr. Yılmaz ve Başkan Özmeral, ışıklı su gösterisinin Eğirdir’e ayrı bir renk kattığını belirttiler. Işıklı su gösterilerinin önümüzdeki günlerde tamamen faaliyete geçeceği bildirildi.

Belediye Başkanı Özmeral, “Gölümüzden dolayı çoğu yerlerde olmayan farklı bir tesis güzel ilçemize kazandırıldı. Bilhassa sıcak havalarda ve gölün durgun olduğu zamanlarda liman içerisinde müzik eşliğinde ışıklı su dansları sadece Eğirdir’deki halkımızı değil, ilçemize dışarıdan gelen bütün misafirlerimizi güzel gösterileri ile dinlendirecektir” diyerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum