İşitme Engelli sporcular iftarda buluştu

İşitme Engelli sporcular iftarda buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2018 10:08
İşitme Engelli sporcular  iftarda buluştu

Isparta İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği Başkan ve Yöneticileri, Iyaş tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. 

İŞİTME ENGELLİLER 

SPORCULARI İFTARDA BULUŞTU

Elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Isparta İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği sporcuları ve yöneticileri, aileleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. 

İFTAR YEMEĞİNE

YOĞUN KATILIM 

Kısa adı IYAŞ olan Isparta Yatırım A.Ş. tarafından Iyaş Düğün Salonları ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, işitme engellilerin yanı sıra Isparta’nın önemli simaları katıldı. IYAŞ Yönetim Kurulu, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftar programı gerçekleştirdi. Programa; IYAŞ yönetim kurulu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve IYAŞ mağaza yöneticilerinin katılım sağladığı iftar organizasyonu iftar sonrası yapılan dua ile tamamlandı. 

YAVUZ; “IYAŞ YÖNETİMİNE

TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Kendilerini iftar yemeğine davet eden Iyaş Yönetim Kuruluna teşekkür ettiğini ifade eden Isparta İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği Başkanı İbrahim Yavuz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bizler İşitme Engelliler olarak yıllardır çeşitli spor dallarında Isparta’yı temsil ediyoruz. Özellikle futbol, masa tenisi ve güreş dallarında ulusal ve uluslararası başarılara imza attık. 

“DERNEK OLARAK KAYNAK 

SIKINTISI ÇEKİYORUZ” 

Dernek olarak kaynak sıkıntısı çekmemize rağmen, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de, Iyaş yönetim kurulu tarafından düzenlenen iftar yemeğine iştirak ettik. Bizi, bu iftar programına davet eden başta Iyaş Yönetim Kurulu üyesi Erol Büyükleblebi olmak üzere tüm üyelere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.