İşitme Engelliler 2’de 2 Yaptı

Isparta İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, 2. haftada Zonguldak Ereğli’yi 4-2 yenerek 2’de 2 yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2012 18:37
İşitme Engelliler 2’de 2 Yaptı

Isparta İşitme Engelliler Spor Kulübü, grubun iddialı ekiplerinden Zonguldak Ereğli’yi 4-2 mağlup etmesini bildi. Üniversite Sahası’nda önceki gün oynanan maçta Isparta’yı galibiyete taşıyan golleri Ertuğrul (3) ve Fatih attı. Ertuğrul hat-trik yaparak gol krallığında iddialı olduğunu gösterdi.

Pembe-yeşilliler, 3. Maçında Düzce İşitme Engellilerle 1 Nisan Pazar günü Isparta’da karşılaşacak. Grubun diğer maçında Düzce, Keçiören’i 2-1, K. Zafertepe’de Kütahya’yı 3-1 mağlup etmesini bildi. Isparta 2. Hafta sonunda 6 puanla zirvede bulunuyor.

Takımı çalıştıran Antrenör İsrafil Gümüş ise oyundan memnun olduğunu belirterek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi.

Levent DOĞAN

Bu arada Konya’da yapılan İşitme Engelliler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Isparta İşitme Engelli güreşçi Mustafa Özer 54 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Ramazan Öztürk’ün idareci olarak gittiği yarışmada futboldan sonra güreşte de derece elde edilmesi takdirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor