İşlerimiz Açıldı

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Davraz Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve esnaf ile halkın kullanımına açılan Davraz Kapalı Pazaryeri’nde incelemelerde bulundu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, alışveriş gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2013 17:21
İşlerimiz Açıldı

Pazaryerinde alışveriş yapan ve esnaf ile vatandaşlarla görüşen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, özellikle pazaryeri çevresindeki esnafa ‘Nasıl işleriniz açıldı mı?’ diye sorarken, karşılığında ‘Hem de nasıl’ cevabını aldı ve bundan dolayı da duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Pazaryerinde satış yapan esnaf ile alışveriş yapan vatandaşlar ise kapalı pazaryerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirirlerken, “Sayın Başkanım sizlerden Allah razı olsun. İyi ki de bu pazarı yaptınız.

Özellikle son günlerde yaşanan yağışlardan dolayı çok sıkıntı yaşayacaktık. Ancak şimdi böyle bir sıkıntımız kalmadı. Bu pazaryerlerinin arttırılmasını ve yenilerinin yapılmasını istiyoruz” dediler.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise geçen dönem belediye başkanlığı sırasında iki kapalı pazaryeri yaptığını, bu dönemde de Çarşamba pazarı ile başlayan kapalı pazaryeri çalışmalarının Gökkubbe ile devam ettiğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum