İsmail Alp ISBİAD Başkanı Oldu

Gönen Isı sahibi, işadamı İsmail Alp Isparta Birleşik İş Adamları Derneği’nin (ISBİAD) 2. olağan genel kurulunda başkanlığa getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2017 11:14
İsmail Alp ISBİAD Başkanı Oldu

2013 yılında kurulan Isparta Birleşik İş Adamları Derneği (ISBİAD) 2. olağan genel kurulunu yaptı. Yapılan genel kurulda ISBİAD’ın yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu üyeleri seçildi.

ISBİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. İsmail Alp, Prof. Dr. Tuncay Yiğit, Yrd. Doç. .İ. Serkan Üncü, Ünal Sofulu, Hakan Akar Aksın, Hakan Okçu, Atilla Konur, Özgür Selçuk, Kenan Çelik, Uğur Güzel, Osman Akay, Murat Özsevimli, Kadir Özkan. Denetim Kuruluna ise Ali Koçal, Eyüp Turgut, Süleyman Düden, Rıfat Özkan, Bilal Demirtaş, M. Erhan Şahin.

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alp, yaptığı açıklamada misyonlarının, dernek isminde de anlaşılacağı üzere, birleştirici, bütünleyici, bir güç olmak, Isparta özelinde, memleketin işadamlarının, esnafın ve toplumun diğer kesimlerinin problemlerinde, çözümün bir parçası olabilmektir” dedi. Alp, memleketine, ülkesine, milletine, devletine, hizmet noktasında görev ve sorumlulukları olduğuna inandıklarını ve bu uğurda bir sivil toplum kuruluşu olarak yılmadan bütün dernek üyeleri ile birlikte çalıştıklarını ve çalışacaklarını ifade ederek, milletine ve devletine aşkla bağlı her Türk vatandaşının bu tür görevlerde bulunacağına inandığını söyledi.

İsmail Alp açıklamasında “Ayrıca üniversitemizden ve derneğimizde üye olan hocalarımızla birlikte sosyal sorumluluk projeleri hazırlayarak, Isparta’mızın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişliğinin daha da üst seviyelere çıkarılması noktasında çalışacağız. BAKA, TKDK, KOSGEB, ISVAK ve Isparta Belediyesi ile koordine ve dayanışma içerisinde olmaya çok önem vereceğiz. Çükü şehrin enerjisini ancak işbirliği halinde çözebiliriz” diye konuştu.

Üniversite –iş dünyası arasındaki işbirliğinin geliştirilmesinin, üretim ve istihdama yönelik projelerin hayata geçirilmesi için büyük önem taşıdığını ifade eden Alp, “Üniversitemizin diğer üniversiteler arasında çok önemli bir yeri olduğunu biliyoruz. Üniversitemizdeki bu kalite ve kapasitesinin, iş dünyasının ve sanayinin önünde bir lokomotif olacağına inancımız tamdır. Bunun için çok sıkı ve koordineli bir işbirliğini amaçlıyoruz” dedi.

ISBİAD olarak sadece yüksek cirolu işadamlarının temsilcisi olmayacaklarını ve küçük esnafı da bünyelerinde barındıracaklarını söyleyen Alp, “Toplumun her kesimi ile diyalog kanallarını açık tutarak, toplumla temas yüzeylerini genişleterek her kesimden esnaflar ve iş dünyası temsilcilerinin sorunlarını raporlar hazırlayarak çözüm üretmeyi istiyoruz. Böylece işbirliğini ve bir araya gelebilme duygularının artırarak Isparta’nın ekonomik hayatını daha da canlandırabileceğimize inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.