Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde Bu Hafta

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde 5. hafta karşılaşmaları da geride kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2012 17:14
Isparta 1. Amatör  Futbol Ligi’nde Bu Hafta

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde lider Ispartaspor, takipçisi Uluborluspor’la 0-0 berabere kalarak ilk kez puan kaybetti. Merkez Gençlikspor, Çünürspor’u 4-2 mağlup ederek zirve yarışından kopmadığını gösterdi.

Fileler bu hafta 21 kez havalandı. Lider Ispartaspor, en yakın takipçisi Uluborluspor’la golsüz berabere kalarak ilk kez puan kaybetti. Puanını 13’e çıkartan Ispartaspor liderliğini sürdürürken Uluborluspor’da puanını 11’e yükselti.

Haftayı en karlı ise Merkez Gençlikspor Kulübü kapattı. Sarı-lacivertliler, ligin iddialı ekiplerinden Çünürspor’u 4-2 mağlup ederek puanını 10’a çıkarttı ve 3. sıraya yükseldi. Çünürspor ise 9 puanda kaldı.

Haftanın en sürpriz sonucunu ise Küçük Hacılarspor, Gülcüspor karşısında aldı. Yeşil-sarılılar, Gülcüspor’u 2-1 mağlup ederek alt sıralardan kurtulma adına önemli bir galibiyet aldı. Küçük Hacılarspor 6 puana ulaştı. Gülcüspor ise 9 puanla 4. sıraya geriledi.

Savspor, zorlu deplasmanda Senir Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Mavi-beyazlılar, Senir Belediyespor’la birlikte 6 puana sahip.

Haftanın en farklı skorunu ise Keçiborlu Belediyespor aldı. Lig sonuncusu Bağıllıspor’u iç sahada 9-0’la dize getiren sarı-kırmızılar, ligdeki ilk galibiyetini aldı.

6. haftada zirve ve küme düşmeme mücadelesi veren ekiplerin müsabakası şeklinde geçecek.

ISPARTA SÜPER AMATÖR FUTBOL LİGİ PANORAMASI:

HAFTANIN TAKIMI:
Merkez Gençlikspor
HAFTANIN ANTRENÖRÜ: Fatih Bozbaş (Merkez Gençlikspor)
HAFTANIN HAKEMLERİ: Şeref Basmacı, Mustafa Sağdıç ve Ayhan Arısoy (Ispartaspor-Uluborluspor)
HAFTANIN KAREASI: Onur Akyüz (Uluborluspor), Mahmut Öter (Ispartaspor), Muhittin Altındöker (Merkez Gençlikspor), Semih Bakbak (Keçiborlu Belediyespor)

HAFTANIN 11’İ: Onur Akyüz (Uluborluspor), Muhammet Oruç (Merkez Gençlikspor), Mahmut Öter (Ispartaspor), Cabir Celil Bozkurt (Uluborluspor), Veli Demirtaş (Keçiborlu Belediyespor) Burhan Ömerca (Merkez Gençlikspor), Muhittin Altındöker (Uluborluspor), Orkun Kutluata (Ispartaspor), Süleyman Demirtaş (Merkez Gençlikspor), Recep Davraz (Küçük Hacılarspor), Semih Bakbak (Keçiborlu Belediyespor)

TOPLU SONUÇLAR:
Ispartaspor-Uluborluspor: 0-0
Senir Belediyespor-Savspor: 1-2
Keçiborlu Belediyespor-Bağıllıspor: 9-0
Merkez Gençlikspor-Çünürspor: 4-2
Gülcüspor-Küçük Hacılarspor: 1-2

HAFTANIN PROGRAMI:
Gülcüspor-Savspor
Merkez Gençlikspor-Ispartaspor
Bağıllıspor-Çünürspor
Uluborluspor-Senirspor
Küçük Hacılarspor-Keçiborlu Belediyespor

PUAN DURUMU:

 

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor