Isparta 1. Amatör Ligde Büyük Kural Hatası

Isparta 1. Amatör Ligde Büyük Kural Hatası

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2016 11:29
Isparta 1. Amatör Ligde Büyük Kural Hatası

Dün oynanan Isparta 1. Amatör ligi Keçiborlu Belediyespor - Çünürspor maçında kural hatası yaşandı.

Konu ile ilgili Çünürspor Yönetimi Bir Açıklama Yayınladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Geçtiğimiz hafta çok fazla tartışmalara neden olan Çünürspor - Isparta32 Gençlikspor maçını yöneten hakem Musa Yılmaz üst üstte bu haftada da ilginç bir şekilde Keçiborlu Belediyespor - Çünürspor maçına verilmiştir.

Maçtada çok gergin geçmiştir. Çünürspor ilk yarıyı 1-2 önde kapatmıştır, ikinci yarı seyirci baskısıyla ve küfürle Keçiborlu Belediyespor lehine tartışmalı penaltı vermiştir..

Orta hakeme ve yan hakeme küfür ve baskılara dayanamayarak hakem Musa Yılmaz yan hakemlerin yerini değiştirmiştir.

Daha sonra da oyundaki hakimiyeti tamamen kaybetmiş ve bir oyuncuya 2. SARI KARTTAN ATMADIĞI İÇİN KURAL HATASI YAPMIŞTIR.

Bunu farkeden iki takım oyuncularıda maç tekrar oynanacağını bildikleri için oyunu bırakmışlardır.

Hakem Musa Yılmaz çok büyük hata yaptığını farkettiğinde çok geç olmuştur.. ve Musa Yılmaz oyunu bitirmek zorunda kalmıştır.

Gözlemci Yusuf hocanında raporlarında da maçın orta hakemi Musa Yılmaz ın kural hatası yaptığını yazmıştır..

2003-2004 yılındaki Fenerbahçe - Rize maçında da orta hakem Ali Aydın bu kural hatasını yapmış ve maç tekrar oynanmıştı.

Şimdi bundan dolayı çünürsporlu yöneticiler maçın tekrarı için gereken her türlü üst mercilere başvuracaklarını ve eğer hakları yenerse ligten çekilecekler ve buna neden olan her kimlerse peşlerini bırakmayacaklarını tüm kamu oyuna saygılarımızla sunarız..

ÇÜNÜRSPOR YÖNETİM KURULU

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Spor