Isparta 10 Yıldır Yerinde Sayıyor

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, Ajans32’ye yaptığı açıklamalarda Isparta’nın 10 yıldır yerinde saydığını belirterek “Sorunları biliyorum. Ekibimizle çözmek için geliyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Isparta 10 Yıldır Yerinde Sayıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, Ajans32 muhabirine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bayram sonrasında aktif olarak seçim çalışmalarına başlayacağını kaydeden Prof. Dr. Çakmakcı, Isparta’nın sorunlarını bildiğini ve ekibiyle birlikte o sorunları çözmek için geleceklerini söyledi.

Prof. Dr. Çamakçı, “Tanrı bize eser bırakın der; bu icraatın tek yeri belediyedir. Hizmet etmeye talibim. Bilgi birikimimi Isparta’ya sunmak istiyorum. 21. yüzyılda ekip çalışmaları gereklidir. Bireysel çalışma yeterli değil. Dolayısıyla bilmediğimiz alan varsa o alanı uzmanlarla doldurmak lazım. Bu bir eksiklik değil, artı değerdir” dedi.

Ekip çalışmalarına önem verdiklerini kaydeden Prof. Dr. Çakmakçı, “Belediye başkanı olduğum zaman takım halinde oynayacağız ve bugünkü Isparta’yı çağdaş normlara çıkaracağız. Ben her şeyden önce Isparta’yı ve sorunlarını biliyorum. Bunları çözmek için varım” ifadelerini kullandı.

Isparta’nın 10 yıldır yerinde saydığını ileri süren Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, “Tüm deneyimli insanları ortak akılda toplamak istiyorum. Çünkü, deneyimler kitaplarda yok. Isparta’nın kazanmasını istiyoruz. 10 yıldır Isparta yerinde sayıyor. Nitelikli insan göçü devam etti. Bunun geri dönmesi için Isparta’nın cazibe merkezi haline gelmesine çalışacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum