Isparta Ak Bir Güne Uyanacak

AK Parti Milletvekili Recep Özel ve Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş beraberindeki meclis üyesi adayları ile birlikte Davraz Mahallesi’ne adeta çıkarma yaptılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2014 10:40
Isparta Ak Bir Güne Uyanacak

Seçimlere kısa bir süre kala seçim meydanlarındakş turlarına devam eden siyasi partiler arasında en yoğun ilgiyi Ak Parti görmeye devam ediyor. Meclisteki olağanüstü toplantının ardından Isparta’ya gelen ve ayağının tozu ile Davraz Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş ile birlikte mahalle halkını selamladı. 30 Mart seçimlerinin sadece yerel de değil Türkiye’nin gelecek bekası adına önemli olduğunun altını çizen milletvekili Özel, vatandaşları oy kullanmaya davet etti. Yeni dönemde Isparta’nın özlediği yatırım ve projeleri acilen hayata geçireceklerini aktaran Özel, Isparta’nın ve Belediyenin 31 Mart sabahı Ak bir güne uyanacağını belirtti.

Diğer taraftan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ında yer aldığı seçim turlarına Meclis üyesi adayları, Ali Bolat, Nuri Selçuk, Kamil İnci, Uğur Bestelci, Seyfettin Kalem, Hasan Ünlü, Yaşar Ünlü, Faruk Daşdöner, Kadir Dal,Mehmet Korkmaz, Mehmet Ören’in yanısıra Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek ve üyeleri mahalle sakinlerine karanfil dağıttılar. Kapı kapı dolaşan Ak Parti heyeti vatandaşlardan 30 Mart seçimleri için oy istediler.















HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum