Isparta Aleyhinde Konuştuğum İspat Edilirse İstifa Ederim

Nevzat Korkmaz: Isparta Aleyhinde Konuştuğum İspat Edilirse İstifa Ederim

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2012 16:06
Isparta Aleyhinde Konuştuğum İspat Edilirse İstifa Ederim

Dün akşam Kanal3'de yayınlanan ve Kanal3 Isparta temsilcisi Mustafa Kahraman ile Gazeteci Ferhat Kaya'nın katıldığı 3. Boyut programında  MHP Isparta Milletvekili Nevzat Kormaz gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Kormaz; gazeteci Ferhat Kaya'nın sorusu üzerine "Isparta Aleyhinde Konuştuğum İspat Edilirse İstifa Ederim" dedi.

Kormaz Kanal3 Isparta Temsilcisi Mustafa Kahraman'ın Mhp İl Başaknı İsa Yalçın ve Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş arasındaki polemik ile ilgili sorusuna Ak Parti il başkanını kastederek " Isparta'nın gerilmesinden en çok hükümet edenler zarar görür dedi.

Isparta'daki bazı adliyelerin kapatılması ile ilgili olarak konuşan MHP Isparta Milletvekili Nevzat Kormaz; Ak Parti Milletvekillerine "Senirkent Adliyesinin kapatılmamasına sevinecekleri yenine,kapatılan 4 adliyenin hesabını versinler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.