Isparta Atatürk Stadında Sahne Polemiği

Isparta’da Emel Sayın’ın sahnede fazla kalması üzerine Demet Akalın, “Emel Hanım kulüp programı zannetti. Uzattı da uzattı” diye tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2013 17:16
Isparta Atatürk Stadında Sahne Polemiği

Isparta’da 30 Ağustos Şenlikleri kapsamında sahne alan pop müzik sanatçısı Demet Akalın, kendinden önce sahneye çıkan sanat müziği sanatçısı Emel Sayın’ın sahnede uzun süre kalmasına tepki gösterdi.

Akalın, “Teşekkürler ediyoruz. Emel Hanım herhalde kulüp programı zannetti. Uzattı da uzattı. Epey bir sinirler boşaldı. Çünkü hepiniz ayakta bekliyorsunuz. Bu bir halk konseri. Olur yaşına istinaden öyle şeyler” diye konuştu.

KONSERİ 15 BİN KİŞİ İZLEDİ
15 bin kişinin izlediği etkinlikte, Emel Sayın konserine protokol programının sarkması nedeniyle geç başlamış, 45 dakika sahnede kalmıştı.

Sevenlerini coşturdu
Isparta Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen konsere Akalın, saat 23.50’de dansçılar eşliğinde çıktı. “Rota” isimli şarkısıyla sevenlerini coşturan Akalın’la izleyenler doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum