Isparta Barosu Müdahil Oluyor

Isparta Barosu Özgecan Aslan Davasına Müdahil Oluyor

Yayınlanma:
Isparta Barosu Müdahil Oluyor

Isparta Baro Başkanı Gökmen Gökmenoğlu, Özgecan Aslan cinayeti ile kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve konuya duyarsız kalmamak için Mersin Barosu'nun çağrısına uyararak görülecek davaya müdahil olacaklarını açıkladı.

Davaya müdahil olmak isteyen Isparta Barosu avukatlarına da duyuruda bulunduklarını belirten Gökmenoğlu, "Mersin'de Özgecan Aslan, cinayete kurban gitti. Biz o günden itibaren bu olayın takipçisi olacağımızı, Isparta Barosu olarak olaya müdahil olacağımızı belirtmiştik.Mersin Barosu çağrısı üzerine Özgecan Aslan davasına aynı şekilde müdahil olacağız. Meslektaşlarımızın da bireysel olarak müdahil olma talepleri varsa müracaat edebileceklerinin duyurusunu internet sitemiz üzerinden yaptık" dedi.

Kadın cinayetlerinin artık son bulmasını isteyen Gökmenoğlu, "Kadına yönelik şiddetIsparta'da da yaşanıyor. Ancak Isparta'da kadına karşı tehdit, müessir fiil, baskı diğer illere nazaran az ve alt seviyede. Özgecan cinayeti üzücü bir durum. Ama kamuoyu şundan emin olsun avukatlar olarak Özgecan'ın kanını yerde bırakmayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.