Isparta Basınında Bugün - 02 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2012 10:40
Isparta Basınında Bugün - 02 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Tehlikenin farkında mısınız?''
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı Başkanlığı da yapan SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Numan Tamer, diyabet riskine dikkati çekti. Tamer, diyabet görülme yaşının, ilköğretim çağına kadar düştüğünü anlattı.

DEMOKRAT: ''Soğuk algınlığı patlaması var''
Isparta'da ciddi boyuta ulaşan hava kirliliği, soğuk algınlığı şikayetlerini ikiye katladı. Devlet Hastanesi'ne 2010 ekim, kasım ve aralık ayında 8 bin 162 kişi başvururken, bu rakam 2011 kış döneminde 10 bin 445'e yükseldi.

ÇÖZÜM: ''Bu tablo Isparta'ya yakışmıyor''
Isparta'nın göbeğindeki meydan, bisiklet ve motosiklet parkı durumunda. Vatandaşlar bu durumun Isparta'ya yakışmadığını ve parkın yerinin değiştirilmesini istiyor.

NOKTA: ''Tehlike haritası çıkarılacak''
SDÜ Deprem Araştırma Merkezi birinci derece deprem bölgesi olan Isparta'nın bütünleşik tehlike haritasını çıkarıyor.

EKSPRES: ''Talih kuşu Isparta'yı sevdi''
2 yıl önce büyük ikramiyenin isabet ettiği Isparta'ya yeni talih kuşu kondu. En büyük ikramiye Aydın Büfe'nin sattığı bir bilete çıktı.

OBJEKTİF: ''Yılbaşına inat Kur'an ziyafetine koştular''
Isparta'da, yılbaşı kutlamalarına ''Hayır'' diyen Anadolu Gençlik Derneği, Müslümanların kutsal şehri Mekke'nin İslam ordusu tarafından fethedilişinin yıldönümü dolayısıyla gece düzenledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.