Isparta Basınında Bugün - 08 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2011 11:38
Isparta Basınında Bugün - 08 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''50 milyon dolar yatırım ile Isparta'da çığır açıyor''
Şener Gıda İnşaat AŞ, 20 bin metrekare alana otel, alışveriş merkezi ve 100 konuttan oluşan 16 katlı rezidans yatırımı için 50 milyon dolar harcayacak.

DEMOKRAT: ''Isparta seferber''
11 milyonun üzerinde insanın açlık tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı Afrika'ya yardım için Isparta seferber oldu. Müftülük yardım kampanyası başlattı.

ÇÖZÜM: ''Oğuz'dan tadilat talimatı''
Fen lisesi yurdunu inceleyen Isparta Valisi Memduh Oğuz, durumu görünce hemen tadilat talimatı verdi.

NOKTA: ''Isparta'nın mermerini Çin'e taşımaya hazırlanıyor''
Ülkesi Çin'de madencilik sektörü üzerine çalışan Luo Juntao, Isparta'nın kaliteli mermerini işleyip ürün halinde ülkesinde pazarlamak için yatırım arayışına başladı.

ISPARTA: ''Vali Oğuz Atabey'de örnek domates serasını gezdi''
Isparta Valisi Memduh Oğuz, Atabey Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın projesi olan domates serasını Atabey Kaymakamı Sedat İnci, Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz ve eski Devlet Bakanı Aykon Doğan ile birlikte gezerek yetkililerden proje hakkında bilgiler aldı.

OLUŞUM: ''Kısa zamanda sağlığına kavuşacak''
Çekmiş olduğu sıkıntılar nedeniyle üzüntüden kron hastalığına yakalanarak yatağa düşen Nuray Taşçı, Vali Memduh Oğuz'un girişimleriyle, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Dahiliye Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muhammed Cem Koçer'in tedavisiyle eski günlerine kavuşacak.

EKSPRES: ''Sağlıkta düğmeye basıldı''
Sağlık Bakanı Akdağ'ın daha önce Devlet Hastanesi Başhekimi'nin görevden alınmasını isteyen siyasilere, ''O zaman Sağlık İl Müdürü'nü de alırım'' dediği öğrenildi.

HEDEF: ''Konutlar ilçelere kaydı''
Hasan Balaman döneminde TOKİ'nin konut üstüne konut yaptığı Isparta'da yerel yönetimin değişmesiyle TOKİ de Isparta'dan uzaklaştı. Bu nedenle TOKİ'den ucuz konut almak isteyen vatandaşlar ilçelerde yapılan TOKİ konutlarına yöneldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.