Isparta Basınında Bugün - 1 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2011 11:09
Isparta Basınında Bugün - 1 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Riskli yaşam"
Isparta, iki ilçe dışında tamamı birinci deprem kuşağında yer almasına karşın, doğal afet sigortasına yüz vermiyor.

DEMOKRAT: "Deprem seferberliği"
Isparta'nın deprem master planını hazırlayacak Süleyman Demirel Üniversitesi, düğmeye bastı. Isparta'nın yerel yöneticilerinin katıldığı deprem toplantısında, bu çalışmanın sonuca ulaşabilmesi için ortak hareket vurgusu yapıldı.

GÜLKENT: "Bakan Şahin 'Alo Gülen Yüzler' projesinin açılışını yapacak"
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Pazar günü Isparta'ya geliyor. Isparta Barosu ile Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün kadına şiddetin önüne geçilmesi için başlattığı "Gülen Yüzler" projesinin açılışını yapacak Bakan Şahin, AK Parti Gençlik Kolları'nın da kongresine katılacak.

GÜLSES: "Kuyruklu yalan"
Avukat Ahmet Özkılınç'ın Nesil Yayınları'ndan çıkan "Akrebin Kıskacında" isimli kitabındaki bir anı, tartışma yarattı. Özkılınç'ın kitabında Atatürk'ün Said-i Nursi'yi ziyaret ettiği iddiası, ADD Şube Başkanı Özyürek'i bir hayli sinirlendirdi.

MANŞET: "Ücret dengesizliği ortadan kaldırılmalı"
Türk Eğitim Sen Isparta Şubesi Başkanı Ali Balaban, kamudaki ücret dengesizliğini ortadan kaldırmak için çıkarılan kanun hükmünde kararnamenin büyük eşitsizliklere yol açtığını belirterek, "Adalet istiyoruz" dedi.

NOKTA: "Millet şehidini unutmaz"
1992'de Ankara'da İkinci Tank Er Eğitim Merkez Tabur Komutanlığı'nda nöbet sırasında şehit olan Ispartalı Mehmet Ali Arslan adına ailesine "Devlet Övünç Madalyası" takdim edildi.

Isparta: "Orman Bölge'nin sorumluluk alanına tırpan"
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluk alanı küçüldü. Afyonkarahisar ilinin 4 ilçesi, Isparta Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanından çıkarılarak Eskişehir'e bağlandı.

İLKE: "Atabey teşvike doydu"
Isparta'da ekim ayında düzenlenen 3 hazine teşvik dosyasından ikisi Atabey Belediyesi'ne verildi. Alınan teşvikle belediye, altyapı hizmeti ve pişmiş kil ve çimento yatırımı yapacak.

EKSPRES: "Bu da sağlamlığın iyi bir örneği"
36 yıl önce el dökmesi çimento ile yapılan evin işletilmeyen daireleri için gereken sağlamlık raporunun sonucu herkesi şaşırttı.

OBJEKTİF: "ITSO otomotiv fuarından döndü"
ITSO'nun otomotiv sektörü ile ilgili faaliyet gösteren üyeleri, İstanbul TÜYAP ve CNR EXPO Fuar merkezlerinde düzenlenen çok sayıda fuarı gezdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.