Isparta Basınında Bugün - 10 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2011 18:04
Isparta Basınında Bugün - 10 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''İmara siyasi darbe''
İmar Komisyonu, Isparta'da ilk defa yapı sektörü temsilcileri ve ilgili meslek örgüt temsilcilerinin görüşünü alarak imar uygulamalarında çatı ve otopark gibi en çok sıkıntı yaşanan alanlarda yeni lejant hükümleri belirledi.

DEMOKRAT: ''HSYK'dan 'özür dilemeyiz' çıkışı''
HSYK Birinci Daire Başkanı İbrahim Okur, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''HSYK Bizden özür dilesin'' çıkışına ''Biz görevimizi layıkıyla yapıyoruz, onurumuzla şerefimizle yapıyoruz. Şerefli bir Türk Hakimi olarak hiç kimseden özür dilemeyiz'' yanıtını verdi.

ÇÖZÜM: ''Otel inşaatında sorun yok''
Belediye Meclisi mahkemenin istediği şekilde imarda değişiklikleri yaptı ve eksiklik düzeltildi. Otel inşaatı devam ediyor. Isparta Belediye Meclisi, Isparta İdare Mahkemesi'nin Öngör Grup tarafından yapılan 5 yıldızlı otel inşaatı ile ilgili imar değişikliklerini yaptı ve sorunu ortadan kaldırdı.

GÜLKENT: ''Şehit aileleri yararına düzenlenen konsere ilgi az oldu''
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından organize edilen yardım konseri gerçekleştirildi. Konserden gelir beklenin altında oldu ama konuklar farklı bir gece geçirme imkanı buldular. Konseri veren sanatçılar ise ilgiden oldukça memnun kaldılar.

MANŞET: ''Eczacılardan deklarasyon!''
Eczacılar Odası Başkanı Saygın Garğın, kamu kurum ıskontolarında faturanın eczacı ve vatandaşa çıktığını belirterek, Kamu kurum ıskontosu farklarını ödemeyen firmaların ilaçlarının satılmasının mümkün olamayacağını söyledi.

GÜLSES: ''Devlet için değil, insan için anayasa olmalı!''
Son günlerde ülke kamuoyunda sıkça öne çıkan yeni anaya ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Isparta Baro Başkanı avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, 2012 yılında hazırlanması planlanan yeni anayasadan dolayı umutlu olduğunu belirterek, devlet odaklı değil insan odaklı bir anayasa yapılması gerektiğini belirtti.

ISPARTA: ''Anayasa Komisyonu oluşturulmalı''
Isparta Baro Başkanı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, anayasa yapılırken bir siyasi partinin, iktidarın, ana muhalefet veya muhalefetin tek eline bırakılmamasını gerektiğini belirterek, bunun oluşturulması için Meclis'te mutlaka bir Anayasa komisyonu oluşturulması gerektiğini söyledi.

NOKTA: ''Havalimanında ibre eksiyi gösteriyor''
Süleyman Demirel Havalimanı'nda yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32 azaldı. İç hat yolcusundaki azalma oranı yüzde 14. Taşınan yük miktarında da azalma var.

OBJEKTİF: ''Beldelerin akademisyenlere ihtiyacı var''
Senirkent'te konuşan SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu, ''Beldelerimizin akademisyenlerimize olan ihtiyaçları üst safhada. Üniversitemizin imkanlarını sizin emrinize vermeye hazırız. Üniversitenin tüm birimlerini sizinle işbirliği yapmak üzere beraber hareket etme noktasında kararlı görüyoruz'' dedi.

EKSPRES: ''Duman koklayarak denetim yapılmaz''
Sigara Yasağı uygulaması kapsamındaki denetimlerde gösterilen tavır ve hareketlere yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, ''Türkiye'nin hiçbir yerinde böyle bir denetim yok. Esnafımız mağdur'' dedi.
Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.