Isparta Basınında Bugün - 11 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2011 11:27
Isparta Basınında Bugün - 11 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: ''Bediüzzaman'ı tanıma fırsatı''
Büyük İslam alimi Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri ile talebelerinin hayatını konu alan sergi, Süleyman Demirel Kongre Sarayı'nda açıldı. Sergiye, Bediüzzaman'ın talebeleri de katıldı. Sergi öncesi yapılan konuşmalarda Risale-i Nur'un Kur'an-ı Kerim'in mesajını aktaran bir eser olduğu ve tanıtılması vurgusu yapıldı.

İLKE: ''Isparta dereceye girebilecek mi?''
Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) deprem sigortası bilincini artırmak için başlattığı ''Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor'' projesi ilgi görürken, 81 il arasında en yüksek sigortalılık oranı ile Bolu yarışmada ilk sırada. Isparta yüzde 18'lik sigortalılık oranıyla 35'inci sırada yer alıyor. İlde 17 bin 583 konut depreme karşı sigortalandı. Yarışmada dereceye giren illere Güvenli Hayat Parkı kurulacak.

AKDENİZ: ''Kanserle Savaş Merkezi'ne ilk kale''
SDÜ, Türkiye'de kanser hastalıklarında Erken Tanı ve Tedavi Merkezi olma hedefinde bir tuğla daha koydu.

OLUŞUM: ''Cezaevi ziyaretçi akınına uğradı''
İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Isparta Belediyesi'ne yapılan operasyon kapsamında tutuklanan 22 kişi bugün ziyaretçi akınına uğradı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.