Isparta Basınında Bugün - 12 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2012 11:56
Isparta Basınında Bugün - 12 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "CHP'de Baydar krizi"
Baykal hareketine destek veren eski SDÜ Rektörü Metin Lütfü Baydar'ın olağanüstü tüzük kongresi için Isparta'ya imza toplamaya geldiği yönündeki iddialar ortalığı karıştırdı.

DEMOKRAT: "Davraz Davos'u geçecek"
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Başbakan Erdoğan'ın 2009'da "Daha gelmem" diye terk ettiği ve dünya ekonomisinin geleceğinin tartışıldığı İsviçre'nin Davos'unu Isparta'nın Davraz'ının kısa sürede geçeceğini söyledi.

NOKTA: "Antalya'dan acı haber"
Yalvaç ilçesinde oturan 3 aylık hamile 28 yaşındaki Gamze Yüncü ile aynı yaştaki eşi İbrahim Yüncü kontrol için Antalya'ya giderken karşı şeride geçen tırın altında kalarak can verdi.

OBJEKTİF: "Hırsıza davetiye çıkarmayın"
Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'ne bağlı ekipler hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları sürekli uyarıyor.

İLKE: "Sıfır dumanla mesele hallediliyor"
Isparta'nın hava kirliliğinden çok muzdarip olduğunu belirten Vali Oğuz, Isparta'nın sanayisinde üretilen ızgaralı kazan sisteminin hava kirliliği bakımından önem arz ettiğini söyledi.

EKSPRES: "3 aylık hamile kadın ve kocası kazada can verdi"
Bebek sağlığı kontrolü için Yalvaç'ta Antalya'ya gelen 3 aylık hamile Gamze Yüncü ve eşi İbrahim Yüncü tırın altında kalarak hayatın kaybetti.

Isparta: "Bizi yıldıramayacaklar"
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, birilerinin sürekli kendisini şikayet ettiğini ama bir şey çıkaramadığını belirterek, "Ben Isparta halkına yatırımlara devam edeceğim. Şikayetler beni yıldırmayacak" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.