Isparta Basınında Bugün - 13 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2011 10:11
Isparta Basınında Bugün - 13 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Bu sistemin tutacak dalı yok''
Isparta'nın teşvikte 2005 yılındaki şok mağduriyetini çözemeyen yeni sistem, 2. Bölge 4 TR içinde de tutarsız. Isparta, Antalya ve Burdur, en az destek alan bölgelerden biri durumunda.

DEMOKRAT: ''Büyük Türkiye'nin lideri Erbakan olacak''
Saadet Partisi Cevat Gencay, 2023 yılında bugünkü liderlerin yaşlanacağını belirterek, dünya lideri Türkiye hedefine Fatih Erbakan'la ulaşılacağını söyledi. Gencay, İslam Birliği'ni kurarak, Avrupa'nın uşaklığından kurtulacaklarını belirtti

GÜLSES: ''Take of için çalışacağız''
SDÜ'ye Rektör olarak atanan Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, dün Isparta basını ile tanışarak hedeflerini açıkladı. İbicioğlu, İngilizce bir uçuş terimini örnek olarak verdi.

ÇÖZÜM: ''Otel hangi modelle yapılacak''
İl Genel Meclisi eski Özel İdari binasının yerine yapılacak otelin hangi modelle yapılacağını araştırıyor. Ağır basan seçenek yap ? işlet ? devret. 5 yıldır atıl bekleyen eski Özel İdare binası ile ilgili somut adımlar atılmaya başlandı ve binanın yerine ne yapılacağına karar verildi.

MANŞET: ''50 aydın arasında bir Ispartalı''
İnfomag İş ve Ekonomi Dergisi'nin Mayıs ayı sayısında 12 Haziran'dan sonra Türkiye'nin beklentileri konulu röportajda 50 aydın arasında AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık da yer aldı.

GÜLKENT: ''Öner'e gereken dersi millet verecektir''
Seçimlere 31 gün kala AK Parti adayları ile CHP adayı Ali Haydar Öner arasındaki tartışma sürüyor. CHP Adayı Öner'in ''Bir dönem ara verdi. Milletvekili gelirlerinden yoksun kaldı'' sözlerine AK Parti 2. Sıra Adayı Recep Özel'den cevap geldi. Seçime kadar Öner'in hiçbir açıklamasına cevap vermeyeceğini belirten Özel, ''Yaşına hürmet ediyorum. Ona gereken dersi milletimiz verecektir'' dedi.

ISPARTA: ''Altınbaşak'ta Bilim Şenliği rüzgarı''
Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu ve Anadolu Öğretmen Lisesi'nin geleneksel Bilim Şenliği'nin 12.'si dün başladı.

OLUŞUM: ''Gelendost'tan AK Parti'ye tam destek''
AK Parti Milletvekili Adayı Recep Özel seçim çalışmalarını Gelendost ve köylerinde sürdürdü. Gelendost merkez esnafların ve vatandaşların tek tek elini sıkan Recep Özel, Balcı ve Yeşilköy'de vatandaşlarla kucaklaştı.

ISPARTA EKSPRES: ''Buranın kokusu Isparta'yı sardı!''
Koteks arsası müteahhidinin 100 milyon TL'lik yaşam sitesi projesine engel olmakla suçladığı AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, ''Bu proje, 2 vali döneminde, hem Ali Haydar Bey hem de Memduh Bey zamanında Bayındırlık Müdürlüğü'nce ret edilmiş, 3. kez de mecliste reddedilmiştir. Bunun kokusu Isparta'yı sardı. Biz bu kokuların AK Parti?ye ve arkadaşlarımıza bulaşmaması adına bu tavrı ve kararı sergiledik'' dedi.

HEDEF: ''Temel 24 Mayıs'ta atılacak''
Isparta'ya taşınması konusunda yaklaşık 3 yıl önce çalışmaları başlayan ve geçtiğimiz yıl Aralık ayında ihale süreci gerçekleştirilen Ankara Etimesgut'taki Kara Havacılık Okulu'nun Süleyman Demirel Havalimanındaki temeli 24 Mayıs 2011 tarihinde atılacak.

OBJEKTİF: ''Gelendost'a Kültür Merkezi''
Hazine arazisinin tahsisi yapıldığı takdirde ilçeye çok güzel bir Kültür Merkezi yapacağını müjdeleyen Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, ''Tüm öğrencilerimizin de yararlanabileceği aktivitelerin yapıldığı çok amaçlı ve güzel bir kültür merkezi yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.