Isparta Basınında Bugün - 13 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle: AKDENİZ: "Isparta'nın da Ağaoğlu'ları var" Banka faiz oranları artınca konut kredilerine olan talepler bıçak gibi kesildi. ITSO Başkan Yardımcısı Başdeğirmen, inşaat sektöründeki kriz beklenti

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2012 10:59
Isparta Basınında Bugün - 13 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Isparta'nın da Ağaoğlu'ları var"
Banka faiz oranları artınca konut kredilerine olan talepler bıçak gibi kesildi. ITSO Başkan Yardımcısı Başdeğirmen, inşaat sektöründeki kriz beklentisine katılmıyor.

DEMOKRAT: "Aksakal'a büyük teklif"
Adana'nın düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinliklerinde halı portre sanatçısı Ahmet Aksakal sergi açtı. Adana Kuvay-ı Milliye Cemiyeti yöneticileri Aksakal'dan Adana'nın kurtuluşu için düşmana karşı koyan Kuvay-ı Milliyecilerin portrelerini halıya dokumasını istedi.

NOKTA: "Öğrenci apartlarına Valilik denetimi"
Isparta'da yurt açma izin belgesi olmayan öğrenci pansiyonu, öğrenci apartları gibi barınma hizmeti veren yerler tespit edilecek. Bunun için üç kişiden oluşan denetim komisyonu oluşturuldu.

OBJEKTİF: "SDÜ bahçıvan yetiştirecek"
Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından "Pratik Bahçıvanlık" kursu açılacak.

İLKE: "Isparta'da işler böyle yürüdü"
Isparta'da geride bıraktığımız yıl toplam bin 212 yatırım üzerinde çalışma yapıldı. Yatırımlar için 277 milyon 595 bin lira ayrıldı. Projelerin yüzde 64'ü tamamlandı.

EKSPRES: "Halka eziyet"
Gelecek inşası için hedef seçilen alanlardan biri de "Sağlık Turizmi" olan Isparta'da, bu ülkeye ters düşen inanılmaz keyfi uygulamalar yapıldığı iddia edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.