Isparta Basınında Bugün - 16 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2011 16:16
Isparta Basınında Bugün - 16 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Isparta Belediyesi'nin trilyonlarını kaptırmadım''
Görevde 2.5 yılını dolduran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''görev süremin tam ortasındayım'' dedi, icraatlarından bahsetti.

DEMOKRAT: ''Bataklıktan böyle çıktık''
2,5 yıllık dönemini değerlendiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediyenin borçlarını ödeyip düzlüğe çıktıklarını ve sadece bir yılda devlete 30 milyon lira vergi borcunu kapattıklarını söyledi.

ÇÖZÜM: ''Engin'den 'çantacı'' uyarısı''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin, proje hazırlama noktasında çantacılar olduğunu belirterek, yatırımcıları uyardı.

EKSPRES: ''8 gün direnebildi''
8 Aralık Perşembe akşamı kalp krizi geçiren tiyatro sanatçısı Sönmez Atasoy, tedavi gördüğü SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

NOKTA: ''Hoşçakal Halo Dayı''
67 yaşındaki ünlü oyuncu Sönmez Atasoy, geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede bir haftadır sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti.

OBJEKTİF: ''Aile hekimine 3 lira öde dönemi''
Aile hekimlerinin yazdığı reçetelerden artık 3 lira alınacak.

GÜLKENT: ''Altında sert düşüş yaşandı''
Avrupa'da yaşanan ekonomik krizin altın piyasasında düşüşe neden olduğunu ifade eden Kuyumcu Mehmet Altıniş, altındaki bu gerilemenin yıl sonuna kadar süreceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.