Isparta Basınında Bugün - 16 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2011 22:51
Isparta Basınında Bugün - 16 Kasım 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Isparta için korku ve endişem var"

Akdeniz'e konuk olan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Meclisi'nden yetki alarak Boğaziçi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden bilim insanları ile tüm yapıların testlerini yapmak istediğini söyledi.

DEMOKRAT: "Özel hükümde mutlu son"
Orman ve Su İşleri bakanlığı, Eğirdir Gölü Özel Hüküm Belirleme Taslağı'nda 4 temel sorunun aşılması için sunulan önerilere onay verdi. Taslak son haliyle Bakan Veysel Eroğlu'nun imzasına sunulacak.

ÇÖZÜM: "Deprem için radikal kararlar alınacak"
Isparta Belediyesi'nin dün yaptığı toplantıda depreme dayanıklı binaların yapılması, çürük binaların tespiti için radikal kararların alınması kararlaştırıldı.

EKSPRES: "İz bırakan hekim"
Çeyrek yüzyıl Devlet Hastanesi'nde görev yapan Opr. Dr. Şerif Ali Ünal, unutulmaz anıları ile hafızalarda yerini koruyor.

NOKTA: "Meclis'te performans tartışması"
Belediyenin 2012 yılı performans planını eleştiren AK Partili Ahmet Aydemir, belediyede 15 makam aracının olamayacağını, hizmet araçlarının makam aracı olarak kullanıldığını söyledi.

OBJEKTİF: "Basit ihmaller yüzünden vatandaşımız ölmesin"
Kış mevsiminin gelmesiyle sobadan sızan karbonmonoksit gazı zehirlenmelerinin yaşanabileceğini belirten İtfaiye Müdürü Halil Açar, vatandaşları soba yakarken dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.