Isparta Basınında Bugün - 17 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2011 11:36
Isparta Basınında Bugün - 17 Ağustos 2011
Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Asfalt şantiyesine depo ruhsatı verdiler''

Karayolları müteahhidin Göltaş rampası kenarında kurduğu mobil asfalt plenti tesislerinin belediyeden ruhsat alınırken sanayi depolama alanı statüsünde değerlendirildiği ortaya çıktı.

DEMOKRAT: ''İyi ki varsınız''

Isparta Afet Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı su altı, dağ ve kaza kurtarma ekipleri yılın ilk altı ayında 70 kazazedeyi yaralı olarak kurtardı.

ÇÖZÜM: ''SDÜ, Kültür Merkezi'ne talip''
SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, inşaatı bir türlü bitirilemeyen Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nin kendilerine verilmesini istedi.

MANŞET: ''Osmanlı Hamamı müzeye dönüşüyor''
Yalvaç Belediyesi tarafından tarihine sahip çıkma anlayışıyla sürdürülen restorasyon çalışmalarına yeni bir halka olarak Osmanlı Hamamı da eklendi. Kaş Mahalle'de bulunan yapı, restorasyon tamamlandıktan sonra müze olarak hizmete açılacak.

GÜLKENT: ''Hastane 2014 yılında tamamlanacak''
Sümer Halı arazisi üzerine yapılacak olan Bölge Hastanesi için ön yeterlilik ihalesi yapıldı. 9 dev firmanın katıldığı ihaleyle ilgili süreç devam ediyor. İhaleyi kazanan firmanın 2012 yılında inşaatın temelini atacağını belirten Isparta İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Süleyman Önal, 2014 yılında hastanenin tamamlanacağını müjdeledi.

NOKTA: ''Trilyonluk yatırım yaptı eleman bulamıyor''
Isparta'nın kozmetik sektörü devi Gülsarayı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Küçükyumru, ürün ambalaj üretim tesisi yatırımını yaşadığı şehre yaptı. 1 milyon TL'lik işletme kuran Küçükyumru, üç aydır eleman aramasına rağmen işçi bulamıyor.

EKPRES: ''Vekillikten istifa ederse, Isparta Valisi olarak atanabilecek''
Nasıl mı? İşte cevabı: Danıştay, Ali Haydar Öner'in Isparta Valiliği'nden Kırklareli Valiliği'ne atamasına ilişkin kararda yürütmeyi durdurma kararı verdi.

GÜLSES: ''Önceden hayal olanlar, şimdi hedefimiz''
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer, halkla bütünleşmiş bir hastane için büyük hedefler koyduklarını söyleyerek ''Önceden hayal olanlar şimdi hedefimiz haline geldi'' dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.